Τρελό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα

Τρελό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εκπομπές του… δρόμου, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές, έχουν κατά καιρούς αποδειχθεί πολύ δημοφιλείς στην ελληνική τηλεόραση. Γι’ αυτόν τον λόγο οι παρουσιαστές παίρνουν συχνά πυκνά το δισάκι τους στον ώμο και οργώνουν την ελληνική επικράτεια αναζητώντας εικόνες και ανθρώπους, περιπέτειες, ιστορίες και, πολύ συχνά, συνταγές. Αρχικά, το κόνσεπτ ήθελε την εκπομπή να είναι ένα one man show, με έναν παρουσιαστή –σπανιότερα παρουσιάστρια– στον ρόλο του «ξεναγού-οδοιπόρου». Τελευταία, όμως, τον λόγο έχουν πάρει οι παρέες δύο, τριών και περισσότερων ατόμων, που μοιράζονται χιλιόμετρα, ανακαλύψεις και συγκινήσεις.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού για λίγα χρόνια έκανε «World party» σε διάφορες γωνιές της υφηλίου, αφήνει στο συρτάρι το διαβατήριό του και παίρνει την άδεια οδήγησης. Μαζί με τον Γιώργο Λέντζα και τη σκυλίτσα Μόλυ βάζουν μπροστά την «Κονσέρβα», το βαν που ανακατασκεύασαν, για να μετατρέψουν στο νέο τους σπίτι, και ξεκινούν να περάσουν δύο μήνες ταξιδεύοντας στην Ελλάδα και ψάχνοντας να εκπληρώσουν τις πιο τρελές επιθυμίες, τις δικές τους και όσων θα συναντήσουν. Η πορεία της «Κονσέρβας» δεν είναι καθορισμένη.

Ξεκινά να «γκαζώνει» την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 21.50, στον ALPHA,και τη διαδρομή θα χαράσσει κάθε φορά η επιθυμία των Γιώργηδων, αλλά και των ανθρώπων που γνωρίζουν ή συναντούν στον δρόμο τους. Σκοπός του road trip τους είναι να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες από τις επιθυμίες που έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους. Για παράδειγμα, o Γιώργος Μαυρίδης επιχειρεί να τρέξει 42 χλμ. στον Κλασσικό Μαραθώνιο, να περάσει από οντισιόν για να πάρει μέρος σε ελληνική σειρά, αλλά και να προσγειωθεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου κάνοντας παραπέντε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας! Ο Γιώργος Λέντζας τολμά να κατέβει την πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού με κανό, να ζητήσει σε ραντεβού τη γυναίκα των ονείρων του, ακόμη και να εμφανιστεί ακάλεστος σε γάμο στην Καβάλα! Οσο για τη Μόλυ, κυνηγά άπειρα μπαλάκια του τένις, ταΐζει αδέσποτα παρέα με τους Γιώργηδες, ενώ επισκέπτεται ακόμη και ψυχολόγο σκύλων με τον Γιώργο Μαυρίδη, γιατί η σχέση τους περνάει κρίση! Στόχος τους, να κάνουν κάθε επιθυμία πραγματικότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή