ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αποχωρεί ο Βασίλης Λυριτζής από την «Πρώτη Γραμμή»

lyritzis
lyritzis32421342

Την αποχώρηση του Βασίλη Λυριτζή αλλά και του αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη από την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν οι δύο παρουσιαστές.

«Η πρώτη γραμμή ολοκληρώνει τον κύκλο της τον επαγγελματικό. Η Πρώτη Γραμμή ως μια βαθιά φιλία που έχουμε με τον Βασίλη παραμένει και θα παραμείνει για μια ζωή γιατί χτίστηκε μέσα από δύσκολες συνθήκες, εύκολες αλλά και κακές στιγμές», δήλωσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείνουν κάποια στιγμή και στη ζωή και στην επαγγελματική δραστηριότητα. Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ θα ανοίξει κάποιος άλλος φαντάζομαι», είπε από την πλευρά του ο Βασίλης Λυριτζής ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του αλλά και τηλεθεατές.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Ευχαρίστησε επίσης τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή.