Μια νέα εμπειρία τηλεόρασης για το ελληνικό κοινό

Μια νέα εμπειρία τηλεόρασης για το ελληνικό κοινό

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξήντα συνδρομητικά κανάλια, όλα τα ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια, αθλητικό περιεχόμενο των Novasports και πρόσβαση στο Netflix προσφέρει η νέα συνδρομητική πλατφόρμα της Wind. Πρόκειται για την πρώτη Android TV στην Ελλάδα (και μία από τις πρώτες πλατφόρμες του είδους στην Ευρώπη).

Είναι, όπως σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Νάσος Ζαρκαλής, «μια νέα εμπειρία τηλεόρασης, που παντρεύει τον κόσμο του Ιντερνετ και της τηλεόρασης σε ένα περιβάλλον που ενσωματώνει όλες τις επιλογές και συνδέει νοικοκυριά και μεμονωμένους χρήστες με το περιεχόμενο που επιθυμούν, όποτε το επιθυμούν και από όποια συσκευή επιθυμούν. Η Wind Vision είναι ο νέος τρόπος να βλέπεις τηλεόραση». Θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και Ιντερνετ της εταιρείας, που θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα νέο –τηλεοπτικό– παράθυρο στον κόσμο, με εικόνα εξαιρετικής ποιότητας, ανάλυση 4Κ και ευρυζωνική τεχνολογία.

Κορυφαίες συνεργασίες

Ως Android TV, η Wind Vision ουσιαστικά μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε «έξυπνη» και προσφέρει άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες της Google. Το περιεχόμενό της αντλείται τόσο μέσω των εφαρμογών του Google Play Store αλλά και μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους τηλεοπτικού περιεχομένου. Οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθούν δημοφιλείς σειρές των δικτύων Fox, Fox life μαζί με επιπλέον ψυχαγωγικά κανάλια όπως E! και Food Network, παιδικά προγράμματα στα Disney, Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon, Smile, BabyTV, εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ και μοναδικές παραγωγές στα National Geographic, Nat Geo Wild, Travel Channel, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, CBS reality, History, Crime+ Investigation, RT DOCS. Θα έχουν επίσης πρόσβαση σε δημοφιλή μουσικά και lifestyle κανάλια και στα σημαντικότερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου. Το Netflix θα είναι πλήρως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα, με ελληνικούς υπότιτλους και μενού.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσω δύο πακέτων, των Family Pack κόστους 9,90 ευρώ τον μήνα και Full Pack έναντι 24,90 ευρώ τον μήνα.

«Σημαντικό βήμα»

Ως την πιο σημαντική ανακοίνωση, μετά εκείνη της εισόδου στην κινητή τηλεφωνία πριν από 25 χρόνια και στη σταθερή τηλεφωνία πριν από 10 χρόνια, παρουσίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Wind Nάσος Ζαρκαλής τη νέα υπηρεσία Wind Vision. Ο πρόεδρος της Wind χαρακτήρισε την υπηρεσία αυτή την πιο σύγχρονη που έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα, ενώ, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι η διεκδίκηση της Forthnet (και κατά συνέπεια της Nova) δεν αλλάζει τη στρατηγική της εταιρείας του σχετικά με την υπηρεσία Wind Vision. Ακόμη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Wind, κάποια στιγμή, να δημιουργήσει και η ίδια τηλεοπτικό περιεχόμενο. Προέκρινε όμως ένα μοντέλο χονδρικής διάθεσης περιεχομένου, που θα μπορούν να αξιοποιούν όλοι οι πάροχοι συνδρομητικής τηλεόρασης. Β. Μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή