«Ο 8ος κύκλος του Game of Thrones με ισοπέδωσε»

«Ο 8ος κύκλος του Game of Thrones με ισοπέδωσε»

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό πως οι ηθοποιοί πηγαίνουν συχνά στις πρεμιέρες ταινιών και σειρών με το μυαλό τους αλλού, χωρίς να θυμούνται λεπτομέρειες του σεναρίου ή της πλοκής. Δεν πρόκειται για αδιαφορία· απλώς για όλους αυτούς εκείνο που εμείς βλέπουμε τώρα είναι ήδη παλιό, μια δουλειά που ολοκλήρωσαν ένα ή και δύο χρόνια πριν. Κάτι τέτοιο θα περάσουν και οι σταρ του «Game of Thrones». Διότι μπορεί τα εκατομμύρια των «πιστών» της σειράς ανά τον κόσμο να πρέπει να περιμένουν έως το 2019 για να μάθουν το τέλος της επικής ιστορίας, όμως, στην πραγματικότητα, τα γυρίσματα του 8ου κύκλου αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται.

Για τους περισσότερους συμμετέχοντες, αυτό είναι το κλείσιμο στο σημαντικότερο κεφάλαιο της μέχρι τώρα καριέρας τους. «Δεν νομίζω πως θα φύγει ποτέ από τη ζωή μου», δήλωσε πρόσφατα ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, μετά το γύρισμα της τελευταίας σκηνής του χαρακτήρα του Τζέιμι Λάνιστερ. Εχοντας περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που ξεκίνησε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι, το φινάλε του είναι λογικό να μοιάζει σχεδόν ψέμα, αν και τρομερά πολυαναμενόμενο. «Αυτή τη φορά δουλέψαμε σκληρότερα από κάθε άλλη. Το γύρισμα αυτών των έξι επεισοδίων μάς πήρε διπλάσιο χρόνο από ό,τι οι δύο προηγούμενοι κύκλοι μαζί. Και η παραγωγή δεν λυπήθηκε κανένα έξοδο, βάλανε τα ρέστα τους», συμπλήρωσε ο Δανός ηθοποιός.

Λίγες ημέρες πριν είχε ολοκληρώσει τον δικό της ρόλο η Εμίλια Κλαρκ. Η βασίλισσα Ντενέρις (για τους φίλους, Ντάνι) είναι από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς και τα σενάρια για τη μοίρα της δίνουν και παίρνουν: «Με ισοπέδωσε. Γνωρίζοντας πως αυτή θα είναι η τελευταία γεύση που θα έχει κάποιος από την Ντενέρις…», ανέφερε σιβυλλικά η Κλαρκ, η οποία πριν από τη συμμετοχή της στο «Game of Thrones» είχε κάνει περίπου… τίποτα. Σήμερα είναι η περιζήτητη «Μάνα των Δράκων».

Πέρα από το γεγονός πως απογείωσε δεκάδες καριέρες, με τη συγκεκριμένη σειρά, το HBO άλλαξε για ακόμη μία φορά το παγκόσμιο τηλεοπτικό τοπίο, όπως είχε κάνει και παλαιότερα με τα σίριαλ «Sopranos» και «The Wire». Και η αλήθεια είναι πως όσοι ψάχνουν δεύτερο «Game of Thrones» μάλλον το κάνουν μάταια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή