Δικηγόροι και τεχνολογία: νέες εξελίξεις και προοπτικές

Δικηγόροι και τεχνολογία: νέες εξελίξεις και προοπτικές

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νομική τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η σύγχρονη δικηγορία. Τέσσερεις επαγγελματίες εξηγούν πώς.

Σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις, ο σύγχρονος νομικός πρέπει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, να ξέρει τις κύριες τάσεις της αγοράς, να επιλέγει τους κατάλληλους συνεργάτες, αλλά και κάτι παραπάνω: να έχει την ικανότητα να σκέφτεται πέρα από τα συνηθισμένα. Οφείλει να ενστερνίζεται τις νέες ιδέες και να ακολουθεί τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία ώστε να προσαρμόζεται σε ένα μεταβαλλόμενο και ρευστό περιβάλλον.

Η νομική τεχνολογία και στη χώρα μας δίνει την ευκαιρία σε εκείνους που θέλουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά τους, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους, να παραμένουν ενήμεροι για την υψηλότερη επιστημονική γνώση που παράγεται. Η νομική τεχνολογία δίνει, παράλληλα, τη δυνατότητα σε μικρότερα σχήματα και μεμονωμένους επαγγελματίες να ανταγωνίζονται τα κορυφαία ονόματα στον τομέα, με τη χρήση ισχυρών ερευνητικών εργαλείων.

Η βάση νομικών δεδομένων sakkoulas-online, μία πλατφόρμα νομικής πληροφόρησης που βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, διασφαλίζει πρόσβαση σε όλες τις πηγές που χρειάζονται οι επαγγελματίες νομικοί: την ελληνική και ευρωπαϊκή νομολογία και νομοθεσία διασυνδεδεμένες με το περιεχόμενο των 17 εγκυρότερων νομικών περιοδικών και άνω των 900 νομικών βιβλίων (κατ’ άρθρον ερμηνείες, εγχειρίδια, μονογραφίες) των πιο έγκριτων νομικών της χώρας.

Η sakkoulas-online χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους, που ενσωματώνουν λειτουργίες αναγνώρισης και στάθμισης των όρων οι οποίες βασίζονται σε  τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και διαθέτει το καλύτερο περιβάλλον ανάγνωσης νομικών πληροφοριών, το οποίο προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ανάγνωσης και πολύπλευρης αξιοποίησης των προβαλλόμενων κειμένων, παρέχοντας κρίσιμα συμπληρωματικά στοιχεία για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε νομικής έρευνας.

Δείτε σε ένα κατατοπιστικό βίντεο τι είπαν οι χρήστες της sakkoulas-online που αξιοποιούν το εργαλείο αυτό στην καθημερινή τους δουλειά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή