ΕΒΕΘ: Ζητούμενο η εφαρμογή των μέτρων στήριξης της αγοράς

ΕΒΕΘ: Ζητούμενο η εφαρμογή των μέτρων στήριξης της αγοράς

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή του για τα μέτρα στήριξης της αγοράς που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα του Thessaloniki Helexpo Forum εξέφρασε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Τα μέτρα, που κινούνται σε τρεις άξονες, δείχνουν την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά ζητήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα. «Αναμένουμε να δούμε την εφαρμογή του πακέτου αυτών των μέτρων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ΕΒΕΘ, τα μέτρα που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στα αιτήματα του Επιμελητηρίου για στήριξη της αγοράς και συγκεκριμένα για:

Ενίσχυση της ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Στήριξη των εισοδημάτων των νοικοκυριών με στόχο την ενίσχυση της ιδιωτικής κατανάλωσης και

Στήριξη της απασχόλησης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

«Με τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός η χώρα μας δείχνει προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά της να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά ζητήματα και τις προκλήσεις που βιώνουμε από την αρχή του χρόνου.

Με τον τρόπο αυτό προωθείται η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και η βελτίωση των προσδοκιών που είναι το πρώτιστο ζητούμενο για τη λειτουργία της αγοράς και του επιχειρείν γενικότερα. Αναμένουμε να δούμε την εφαρμογή του πακέτου των μέτρων αυτών.

Το ΕΒΕΘ από τη πλευρά του θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της Πολιτείας για επαναφορά της οικονομίας σε συνθήκες ομαλότητας και ανάπτυξης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή