Φυσικό Αέριο: Στα 13,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη – Αύξηση 104% στο πελατολόγιο

Φυσικό Αέριο: Στα 13,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη – Αύξηση 104% στο πελατολόγιο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθαρά κέρδη της τάξης των 13,5 εκατομμυρίων ευρώ παρουσίασε στο α’ εξάμηνο του 2020 η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, σε μια ένδειξη εδραίωσης της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα εξαμηνιαία μεγέθη, η Φυσικό Αέριο κατάφερε να διπλασιάσει το πελατολόγιό της (104%), ενώ οι νέες αιτήσεις σύνδεσης στο φυσικό αέριο κατέγραψαν άνοδο κατά 25%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χαρτοφυλάκιο της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας περιλαμβάνει πάνω από 420.000 οικιακούς καταναλωτές, 9.000 επαγγελματίες, 200 μεγάλους εμπορικούς πελάτες και βιομηχανίες, αλλά και περισσότερα από 1.200 σχολεία και δημοτικά κτήρια.

«Επενδύουμε και αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες για να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία εξυπηρέτησης προκειμένου όχι μόνο να ικανοποιούμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, αλλά να τους προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες και έξυπνες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Μητρόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή