Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον Ιούλιο

Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον Ιούλιο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου, έως και τις 25 Σεπτεμβρίου, καλούνται οι δικαιούχοι εργαζόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μηνός Ιουλίου.

Το ειδικό επίδομα αφορά εργαζόμενους, οι οποίοι απασχολούνται σε επιχειρήσεις πληττόμενες από την πανδημία του κορωνοϊου, και των οποίων οι συμβάσεις εργασίας ήταν σε καθεστώς αναστολής τον Ιούλιο.

Οι δικαιούχοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η αποζημίωση ειδικού σκοπού ανέρχεται στα 534 ευρώ.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3948/B/15-9-2020) η Κοινή Απόφαση (ΓΔΟΥ 217/15-9-2020) των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με την Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού, για την ενίσχυση επιχειρήσεων συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονοϊού, για τον μήνα Ιούλιο 2020.

Βάσει της συγκεκριμένης απόφασης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν από σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2020 και έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή