Πολυτελής Τουρισμός 2021: Ιδιωτικές Βίλες, Ιδιωτικές Εμπειρίες

Πολυτελής Τουρισμός 2021: Ιδιωτικές Βίλες, Ιδιωτικές Εμπειρίες

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ πριν την πανδημία ειδικοί του τουρισμού, γκουρού του lifestyle και προφήτες των τάσεων διέκριναν την αναδυόμενη ανάγκη μιας μεγάλης μερίδας ταξιδιωτών για μεγαλύτερη περιφρούρηση του προσωπικού τους βίου και απομόνωση. Διακοπές σε σχεδόν άγνωστα μέρη του πλανήτη μακριά από τον μαζικό τουρισμό, αποδράσεις σε wellness ησυχαστήρια κ.α. Χρειάστηκε όμως το φετινό καλοκαίρι της ανασφάλειας για να αναγάγει την ιδιωτικότητα στις διακοπές σε πολύτιμο αγαθό και να μας κάνει να αντιληφθούμε πως το αγαθό αυτό μπορεί να αποτελέσει και δυνάμει τουριστικό προϊόν πολυτελείας όταν προσφέρεται σε πολυτελείς κατοικίες και μέρη ειδυλλιακά.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα έτοιμη να υπηρετήσει τη νέα αυτή τάση προς την ιδιωτικότητα με χιλιάδες πολυτελείς κατοικίες προς ενοικίαση να κοσμούν τα υπέροχα νησιά της και άλλους μαγευτικούς ηπειρωτικούς προορισμούς. Κατοικίες ονειρεμένες που ενδεχομένως να είναι απρόσιτες για το μέσο βαλάντιο, όχι όμως και για την μερίδα των πελατών που χρειάζεται η οικονομία μας. Η Ελλάδα είναι την ίδια στιγμή τυχερή γιατί έχει κορυφαίους επαγγελματίες, που μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικά το τουριστικό αυτό προϊόν και να προσελκύσουν τους όλο και περισσότερους ταξιδιώτες που το αποζητούν.

Πολυτελής Τουρισμός 2021: Ιδιωτικές Βίλες, Ιδιωτικές Εμπειρίες-1

Μεταξύ των επαγγελματιών αυτών και η BlueVillas, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2011 στο χώρο της φιλοξενίας με πολυτελείς βίλες σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Κρήτη και αλλού. Με βαθιά γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και εφοδιασμένη με τις απαραίτητες στρατηγικές marketing, είναι από τις πλέον έτοιμες να εκπροσωπήσουν τη στροφή αυτή από την μαζικότητα προς την ποιότητα προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στους ταξιδιώτες όσο και στους ιδιοκτήτες που θα την επιλέξουν για την προώθηση των πολυτελών κατοικιών τους.

«Ειδικά σε περιόδους κρίσεων και αστάθειας, η επιλογή μιας ελληνικής εταιρείας προώθησης είναι η σωστότερη κίνηση», επισημαίνει ο ιδρυτής της Χρήστος Γκέκας. «Γνωρίζουμε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, επιδεικνύουμε κατανόηση απέναντι στις ανάγκες των πελατών αλλά και των συνεργατών μας, και έχουμε την ευχέρεια και τη διάθεση να ανοίγουμε νέους και πιο αποτελεσματικούς διαύλους επικοινωνίας με όλους τους ιδιοκτήτες και τους συνεργάτες».

Πολυτελής Τουρισμός 2021: Ιδιωτικές Βίλες, Ιδιωτικές Εμπειρίες-2

Η εταιρεία επιλέγει προσεκτικά τα ακίνητα που εκπροσωπεί και δίνει μεγάλη έμφαση στο branding τους ώστε ήδη από το προφίλ τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας να μπορούν να κάνουν τον εκάστοτε ταξιδιώτη να αισθάνεται οικεία και να αρχίζει να ονειρεύεται τις διακοπές του εκεί. Η ταξιδιωτική εμπειρία διανθίζεται με κατά παραγγελία υπηρεσίες, όπως concierge και σεφ, μεταξύ άλλων, και προσωποποιημένες εμπειρίες (μαθήματα yoga, κρουαζιέρες, κ.α.), ενώ μεγάλη έμφαση δίνεται στις συνθήκες υγιεινής, ιδίως την Covid-19 αυτή εποχή.

Αν ονειρεύεστε διακοπές σε κάποια πολυτελή βίλα ή αν θα θέλατε να προωθήσετε τη δική σας μέσω του εκτεταμένου δικτύου της BlueVillas, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείαςbluevillascollection.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή