Αύριο η καταβολή του επιδόματος παιδιού

Αύριο η καταβολή του επιδόματος παιδιού

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην καταβολή του επιδόματος παιδιού, καθώς και άλλων προνοικών επιδομάτων και παροχών θα προχωρήσει την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης(ΟΠΕΚΑ).

Ειδικότερα, αύριο καταβάλλεται η τέταρτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού, το επίδομα γέννησης, προνοιακά, αναπηρικά επιδόματα καθώς και το διατροφικό επίδομα. Επιπλέον, αύριο θα λάβουν οι δικαιούχοι το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), επίδομα στέγασης, στεγαστική συνδρομή, επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων, σύνταξη υπερηλίκων, επίδομα ομογενών.

Ειδικότερα, για το επίδομα παιδιού (Α21), υπενθυμίζεται ότι για να χορηγηθεί στον ενδιαφερόμενο θα πρέπει η αίτησή του να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το επίδομα στον εξής σύνδεσμο: https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή