Πακέτο με χαμηλότερη χρέωση ενέργειας λανσάρει η ΔΕΗ

Πακέτο με χαμηλότερη χρέωση ενέργειας λανσάρει η ΔΕΗ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη προϊόν λανσάρει στην αγορά λιανικής η ΔΕΗ, σε εφαρμογή της στοχευμένης εμπορικής πολιτικής που προβλέπει το Business plan της εταιρείας. Το νέο προϊόν, ΔΕΗ myHome Enter 24ωρης διάρκειας προσφέρει χαμηλότερη χρέωση ενέργειας (σε σχέση με τα υπάρχοντα τιμολόγια) χαμηλό πάγιο, μια ενιαία χρέωση ενέργειας/ΚWh ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης, έκπτωση συνέπειας 5% και επιπλέον έκπτωση 2% με πάγια τραπεζική εντολή.

Προσφέρει επίσης 100 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό και ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες που θα επιλέξουν μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό και για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 30 Νοεμβρίου 2020. Δέκα ευρώ έκπτωση λαμβάνει ο καταναλωτής με την επιλογή του νέου πακέτου MyHomeOnline, ενώ επιπλέον 90 ευρώ έκπτωση λαμβάνει με την επιλογή ηλεκτρονικού και μηνιαίου λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή του e-bill.

Την προωθητική έκπτωση των 100 ευρώ δεν μπορούν να λαμβάνουν όσοι είναι ήδη σε άλλο προϊόν που περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια (π.χ. ΔΕΗ myHomeOnline με 30 ευρώ έκπτωση), ωστόσο μπορούν να λάβουν το νέο ΔΕΗ myHome Enter χωρίς την έκπτωση.

Η ενεργοποίηση του ΔΕΗ myHome Enter μπορεί να γίνει σε ένα από τα καταστήματα της ΔΕΗ ή τηλεφωνικά χωρίς χρέωση από σταθερό ή κινητό στο 800 900 1000, ενώ οι υφιστάμενοι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να το ενεργοποιήσουν με ευκολία από την εφαρμογή του e-bill. Το νέο προϊόν δεν περιέχει ρήτρες αναπροσαρμογής.

«Βάζουμε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τον πελάτη, βελτιώνοντας καθημερινά την εμπειρία του και μειώνοντας τους χρόνους εξυπηρέτησης. Μετά το πρώτο ψηφιακό προϊόν ΔEΗ myHome Online, η σειρά ΔEΗ myHome εμπλουτίζεται με ένα ακόμη προϊόν, το ΔEΗ myHome Enter, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα ακολουθήσουν και νέα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Καρακούσης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή