Τέσσερις «μνηστήρες» για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Τέσσερις «μνηστήρες» για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, όπως γνωστοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής το ΤΑΙΠΕΔ.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τα εξής επενδυτικά funds:

  • QUINTANA INFRASTRUCTURE & DEVELOPMENT 
  • Κοινοπραξία CAMERON S.A- GOLDAIR CARGO AE- BOLLORE AFRICA LOGISTICS
  • Κοινοπραξία INTERNATIONAL PORT INVESTMENTS ALEXANDROUPOLIS, η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες BLACK SUMMIT FINANCIAL  GROUP – EUROPORTS-EFA GROUP και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
  • ΟΛΘ Α.Ε.

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης του Ταμείου, αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το διοικητικό δυμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τους υποψηφίους, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού (σ.σ. φάση δεσμευτικών προσφορών).

Υπενθυμίζεται ότι στο Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης έχει παραχωρηθεί από το ελληνικό δημόσιο το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης και του αλιευτικού καταφυγίου Μάκρης. Η εταιρεία έχει επίσης, διοικητικές αρμοδιότητες επί του λιμένος Καμαριώτισσας Σαμοθράκης και του αλιευτικού καταφυγίου Θέρμων Σαμοθράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή