ΜyAlpha Ραντεβού

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα υπηρεσία απλουστεύει και επιταχύνει τις συναλλαγές που απαιτούν φυσική παρουσία ή προσωπική επικοινωνία.

Εν μέσω πανδημίας, είναι επόμενο να προσπαθούμε να πραγματοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερες συναλλαγές διαδικτυακά. Τόσο ο όγκος όσο και η αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην χώρα μας αυξάνεται σταθερά τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα από την σταδιακή άρση του lockdown μέχρι σήμερα. Κάποιες φορές όμως, η φυσική παρουσία και η προσωπική επικοινωνία είναι απαραίτητη… εξού και η καθημερινή, γνώριμη σε όλους μας, εικόνα ανθρώπων που περιμένουν να τους επιτραπεί η είσοδος σε ένα τραπεζικό κατάστημα. 

Ευτυχώς, η Αlpha Bank φροντίζει τους πελάτες της και, λαμβάνοντας υπόψιν της απαιτήσεις της παρούσας συγκυρίας, καθιστά για πρώτη φορά εφικτό το ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού για όλες τις υπηρεσίες εκτός των ταμειακών συναλλαγών. Η νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία myAlpha Ραντεβού περιορίζει την αναμονή, τον συγχρωτισμό και τις ουρές έξω από τα τραπεζικά καταστήματα, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία στην επικοινωνία μας με την τράπεζα. 

Το πρόγραμμα myAlpha Ραντεβού παρέχει τη δυνατότητα ποιοτικής, προσωποποιημένης εξυπηρέτησης κατόπιν ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή «ζωντανά» στα καταστήματα της Alpha Bank ανά την Ελλάδα. Η διαδικασία ηλεκτρονικού κλεισίματος ραντεβού είναι πολύ απλή, και πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας. Οι ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρηματίες πελάτες της τράπεζας εισέρχονται στην εφαρμογή myAlpha Ραντεβού και δηλώνουν το θέμα, για το οποίο θέλουν να εξυπηρετηθούν, όπως επίσης και τον προτιμώμενο τρόπο εξυπηρέτησης: βιντεοκλήση, τηλεφωνική επικοινωνία ή επίσκεψη στο κατάστημα της επιλογής τους σε προκαθορισμένο χρόνο). 

Σύντομα (εντός της ημέρας για αιτήματα που κατατίθενται υποβάλλονται έως τις 12 το μεσημέρι, διαφορετικά εντός 24 ωρών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), ένας εκπρόσωπος της Αlpha Bank θα τους καλέσει στο τηλέφωνο για να προγραμματίσουν ένα ραντεβού ή, εφόσον είναι δυνατόν, να τους εξυπηρετήσει άμεσα. Η συνάντηση, εξ αποστάσεως ή διά ζώσης, μπορεί να καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών της τράπεζας, από την ενημέρωση σχετικά με υπάρχοντες λογαριασμούς έως την απόκτηση νέων τραπεζικών προϊόντων. Εξαιρούνται μόνο οι ταμειακές συναλλαγές. 

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τα προνόμια της υπηρεσίας, η οποία αλλάζει ριζικά τον τόπο επικοινωνίας μας με τις τράπεζες, είχαν οι πελάτες της Αlpha Bank στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η πιλοτική εφαρμογή του myAlpha Ραντεβού είχε τεράστια ανταπόκριση και τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, έτσι η μεγάλη ελληνική Τράπεζα τράπεζα προχωρά πλέον στην επέκταση του καινοτόμου προγράμματος σε ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων της πανελλαδικά. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα υπηρεσία της Alpha Bank myAlpha Ραντεβού είναι διαθέσιμες στο www.alpha.gr/rdv, όπου μπορείτε να κλείσετε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού εξυπηρέτησης μόνο με μερικά κλικ. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή