Business Grove: Οδηγούμε τις επιχειρήσεις σε ανάπτυξη και κερδοφορία

Business Grove: Οδηγούμε τις επιχειρήσεις σε ανάπτυξη και κερδοφορία

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και ειδικά στο επίπεδο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, έχει δεχθεί τα τελευταία έτη μία ισχυρή πίεση, αποτέλεσμα ποικιλόμορφων γεγονότων παγκόσμιας κλίμακας, που επηρεάζουν μαζικά τις αγορές. Η γενικευμένη οικονομική κρίση, που ξεκίνησε από τις Η.Π.Α. φτάνοντας έως την μακροχρόνια εγχώρια ύφεση, η παγκόσμια πανδημία και οι μέχρι σήμερα συνέπειές της, ο διεθνής ανταγωνισμός, καθώς και πολλά μικρότερης κλίμακας γεγονότα, έχουν αντίκτυπο και στο ταμείο του έλληνα επιχειρηματία ο οποίος αναζητά ένα νέο λειτουργικό μοντέλο.

Σε ένα τέτοιο δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον, οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν με ταχύτητα στα νέα δεδομένα, αλλάζοντας ριζικά τρόπο οργάνωσης και νοοτροπία. Για να το πετύχουν καλούνται να αξιοποιήσουν νέα -πρωτόγνωρα πολλές φορές- τεχνολογικά εργαλεία και πρακτικές, που μέχρι πρόσφατα ήταν διαδεδομένα κυρίως σε πολυεθνικούς οργανισμούς.

Τέτοιου είδους εφόδια και εργαλεία είναι ικανά να προσδώσουν υπεραξία στους ανθρώπινους και υλικούς πόρους μιας επιχείρησης, να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους απρόβλεπτων καταστάσεων και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα, ανοίγοντας νέους δρόμους στην τοπική και στις διεθνείς αγορές. Για να αξιοποιήσει όμως μια επιχείρηση τα εφόδια αυτά, απαιτείται γνώση, εμπειρία και συνέργειες. 

Business Grove: Συμβουλευτική διοίκησης και υποστήριξη επιχειρήσεων

Το Business Grove είναι ένας φορέας υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, που στοχεύει στη βέλτιστη αξιοποίηση των επιχειρηματικών πόρων, παρέχοντας συμβουλές, μετά από μελέτη και ανάλυση δεδομένων.

Εδώ, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, με βασικό στόχο την εξάλειψη των παθογενειών και την προσέλκυση χρηματοδότησης.

Business Grove: Οδηγούμε τις επιχειρήσεις σε ανάπτυξη και κερδοφορία-1

Όραμά μας είναι να υποκινήσουμε την ορθή επιχειρηματικότητα, προσαρμόζοντας τη διεθνή εμπειρία μας και βέλτιστες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Μέσα από ένα πλαίσιο ενεργειών συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, καθοδήγησης και δικτύωσης, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε ελκυστικές επιχειρηματικές προσπάθειες και ιδέες, όχι μόνο για να παραμείνουν βιώσιμες αλλά και για να μεταβούν με ασφάλεια στη κερδοφόρα ανάπτυξη.   

Επιπρόσθετες υπηρεσίες για τον επαγγελματία

Για κάθε επιχείρηση, η ασφάλεια λειτουργίας της είναι απαραίτητη. Έχει όμως σχεδιαστεί σωστά;

Στο Business Grove, σας βοηθάμε στον ασφαλή στρατηγικό και λειτουργικό σχεδιασμό με στόχο την κερδοφόρα ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Προσαρμόζοντας στα δικά σας μέτρα δοκιμασμένες τακτικές όπως

• Ρεαλιστικός στρατηγικός σχεδιασμός
• Εξορθολογισμός λειτουργίας
• Σχέδιο ανάπτυξης και εξωστρέφειας
• Αξιοποίηση χρηματοδοτικών πόρων
• Διεύρυνση συνεργειών και δικτύωσης
• Σχεδιασμό αντιμετώπισης αποκλίσεων και κρίσεων

μπορεί και η δική σας επιχείρηση να ευδοκιμήσει. Γιατί στο Business Grove, μπορούμε να αξιολογήσουμε τις οικονομικές προοπτικές και τη βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων σας, να σχεδιάσουμε και να υποστηρίξουμε τα επόμενα βήματά σας, για μετάβαση στην κερδοφόρα ανάπτυξη με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ζητήστε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη βιωσιμότητας της εταιρείας σας, χωρία καμία πρόσθετη υποχρέωση. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας

Business Grove
Βασ. Σοφίας 12, 10643 Αθήνα
Τηλ.: 210 72 20 150-151
Email: [email protected]
www.businessgrove.gr

Business Grove: Οδηγούμε τις επιχειρήσεις σε ανάπτυξη και κερδοφορία-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή