Αποτελέσματα IDC: «Ψήφος εμπιστοσύνης» από τις ΜμΕ στη Lenovo 

Αποτελέσματα IDC: «Ψήφος εμπιστοσύνης» από τις ΜμΕ στη Lenovo 

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη θέση της προτίμησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με μερίδιο 38,05% στα επαγγελματικά notebooks, βρίσκεται η Lenovo, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της IDC.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Lenovo ηγείται της αγοράς υπολογιστών με μερίδιο αγοράς που ανέρχεται σε 23,6% για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο της χρονιάς που ολοκληρώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τριμήνου, η επιχειρησιακή μονάδα PC & Smart Devices Group κατέγραψε ρεκόρ PTI αξίας 723 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, που παρουσιάζει αύξηση 18% από έτος σε έτος, ενώ διατήρησε το κορυφαίο περιθώριο κέρδους ύψους 6,3%.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η απόδοση-ρεκόρ οφείλεται στη λειτουργική ικανότητα της Lenovo, σε συνδυασμό με την έγκαιρη ανταπόκριση της στην πρόσφατη ανάγκη για εργασία, εκπαίδευση και ψυχαγωγία από το σπίτι, αλλά και στο γεγονός ότι η εταιρεία εστιάζει στα premium και υψηλής ανάπτυξης τμήματα της αγοράς.

«Είμαστε περήφανοι με τα αποτελέσματα αυτά, ιδιαίτερα δεδομένης της τωρινής, τόσο αντισυμβατικής περιόδου που διανύουμε» δήλωσε σε σχέση με τα αποτελέσματα της IDC, o Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, Παναγιώτης Μακρυνιώτης. Όπως σημείωσε ο ίδιος, τα αποτελέσματα αυτά «έχουν επέλθει από τη σταθερή στρατηγική που ακολουθούμε, την πελατοκεντρική προσέγγισή μας και, φυσικά, την άριστη ομάδα συνεργατών μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή