Επένδυση στη Θεσσαλονίκη από την Coca-Cola HBC

Επένδυση στη Θεσσαλονίκη από την Coca-Cola HBC

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημιουργία κέντρου κοινών επιχειρησιακών λύσεων στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συγκεντρωθούν οι υπηρεσίες εκκαθάρισης και τιμολόγησης για μια σειρά από χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Coca-Cola HBC AG, προχωράει ο όμιλος. Πρόκειται για επένδυση με την οποία θα δημιουργηθούν 50 νέες θέσεις εργασίας, ενώ ταυτόχρονα ο όμιλος επιχειρεί να ενισχύσει την εικόνα της Θεσσαλονίκης ως πόλης με υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Υπενθυμίζεται ότι έως το 2012 ο όμιλος λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη και εργοστάσιο παραγωγής, το οποίο όμως έκλεισε τότε, όπως και άλλη μια μονάδα στην Πάτρα.

Με το νέο κέντρο εξασφαλίζεται περαιτέρω αυτοματοποίηση και αμεσότερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες της Coca-Cola HBC και ταυτόχρονα δημιουργούνται νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και αξιοποίησης των δεξιοτήτων των εργαζομένων της εταιρείας, που θα μπορούν να εξυπηρετούν με την εμπειρία τους και άλλες χώρες του ομίλου. Το νέο τμήμα αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί το δεύτερο τρίμηνο του 2021, ενώ σε πρώτη φάση θα εξυπηρετεί διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών η Ελλάδα και η Κύπρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή