Διαγωνισμό για έργο 12 εκατ. προκήρυξε η ΚτΠ

Διαγωνισμό για έργο 12 εκατ. προκήρυξε η ΚτΠ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημοσιεύθηκε η απόφαση διενέργειας διεθνούς διαγωνισμού για το έργο «Εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών και ανάπτυξη υποδομής διαδικτυακής πύλης». Κύριος του έργου είναι το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, και συγκεκριμένα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ ο διαγωνισμός προκηρύσσεται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., η οποία θα είναι η αναθέτουσα αρχή.

To έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 12.007.500 ευρώ και χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και από εθνικούς πόρους. Ο χρόνος υλοποίησής του υπολογίζεται σε 24 μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο από τα τέσσερα έργα που προκηρύσσεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, από αυτά που περιελάμβανε η πρόσφατα υπογεγραμμένη προγραμματική συμφωνία, μεταξύ του υπουργείου Αμυνας και της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., προϋπολογισμού 55 εκατ. ευρώ.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: την επέκταση του υπάρχοντος δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών (ΑΜΣ) με 103 νέους, που θα εγκατασταθούν σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή