Νέα πρατήρια αερίου κίνησης από ΕΚΟ

Νέα πρατήρια αερίου κίνησης από ΕΚΟ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έναρξη  εμπορικής λειτουργίας των δύο νέων πρατηρίων αερίου κίνησης FISIKON (EKO) στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Ευαγγελισμού (Δήμος Μακρυχωρίου Λαρίσης) ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ Εμπορίας. Με την προσθήκη των δύο νέων αυτών πρατηρίων, που βρίσκονται και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τα εν λειτουργία πρατήρια σε περιοχή εκτός του δικτύου αγωγών ανέρχονται σε πέντε, στο σύνολο οκτώ που προβλέπει ο προγραμματισμός της εταιρείας. 

Τα δύο νέα πρατήρια, που βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία επί του βόρειου άξονα του εθνικού οδικού δικτύου,  έρχονται να προστεθούν στο υπάρχον δίκτυο δεκαέξι πρατηρίων, κάνοντας προσιτή την αεριοκίνηση και τα οφέλη της σε όλο και περισσότερους οδηγούς αλλά και περιοχές της χώρας. Στόχος της εταιρείας είναι η λειτουργία 19 νέων πρατηρίων έως το τέλος του 2022, σύμφωνα με τη στρατηγική στόχευση  της ΔΕΠΑ για το FISIKON. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε τα πρατήρια του ΣΕΑ Ευαγγελισμού, δύο εβδομάδες μετά  τα πρατήρια του Ψαθόπυργου.  Για εμάς στη ΔΕΠΑ Εμπορίας  η επέκταση της αεριοκίνησης, με τη δημιουργία των απαιτούμενων υποδομών, αποτελεί στρατηγική επιλογή που εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του κλάδου μεταφορών καθώς και της δέσμευσής μας να συμβάλουμε αποφασιστικά στην επίτευξη των εθνικών στόχων για το κλίμα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή