Η εταιρεία Μασούτης στηρίζει το νοσοκομειακό προσωπικό της Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία Μασούτης στηρίζει το νοσοκομειακό προσωπικό της Θεσσαλονίκης

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμα κίνηση αλληλεγγύης από την εταιρεία Μασούτης. Επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά αλλά και ευαισθησία, ανακοίνωσε πως διαθέτει το ποσό των 300.000€ σε γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό και υποστηρικτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για περίπου 6.000 χιλιάδες επαγγελματίες υγείας στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος, Θεαγένειο, Παπανικολάου, Παπαγεωργίου, Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.  

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης θα λάβουν δωροεπιταγές, τις οποίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν στα σούπερ μάρκετ της εταιρείας Μασούτης. Η κίνηση αυτή έγινε την ώρα που άνθρωποι στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης δίνουν τη μεγάλη μάχη με τον Covid 19 και η πίεση στο νοσοκομειακό προσωπικό είναι αφόρητη, με τους εργαζόμενους πραγματικά να εξαντλούνται και να δίνουν πάνω από τις δυνάμεις τους, για να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.  

Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης «πρόκειται για μια συμβολική κίνηση ελάχιστης αναγνώρισης του τεράστιου έργου των ανθρώπων των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης που με αυταπάρνηση δίνουν καθημερινό αγώνα. Θεωρούμε χρέος μας να συμβάλουμε  με κάποιον τρόπο σε αυτόν τον αγώνα τους, σε μια περιοχή που πλήττεται τόσο πολύ αυτήν την περίοδο. Είναι ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και έμπρακτης στήριξης. Η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά μας, Γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να δώσουμε το «παρών» και εύχομαι να αποτελέσουμε και αυτή τη φορά ένα πολύ καλό παράδειγμα. Για την οικογένεια Μασούτη το ‘εδώ, για σένα’ είναι μια διαρκής δέσμευση, που την κάνει πράξη».

Η ενέργεια υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας μέσω των υπευθύνων των Υγειονομικών Περιφερειών. Είναι το ελάχιστο για ένα μεγάλο ευχαριστώ, που χρωστάμε στους υγειονομικούς μας και καλό θα ήταν να υπάρξει αντίστοιχη ευαισθησία και από άλλες εταιρείες στην ίδια κατεύθυνση. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή