«Money Review»: Με τη σφραγίδα της «Καθημερινής»

«Money Review»: Με τη σφραγίδα της «Καθημερινής»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το moneyreview.gr, η νέα πηγή live ενημέρωσης των «Καθημερινών Εκδόσεων», είναι online από σήμερα 2 Δεκεμβρίου. Στοχεύει στην ενδελεχή, διεισδυτική ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις, το χρηματιστήριο και τις αγορές, τα δημόσια οικονομικά και τη φορολόγηση, την εργασία, τον τουρισμό, τις νέες τεχνολογίες και την ενέργεια. Συγχρόνως, προσεγγίζει με μια φρέσκια ματιά την πολιτική, την κοινωνία, την ποιότητα ζωής και τον ελεύθερο χρόνο. 

«Επένδυσε στην σωστή πληροφόρηση με το moneyreview.gr»

Επιστρατεύοντας μια δυναμική ομάδα καταρτισμένων δημοσιογράφων, εξειδικευμένων στους βασικούς τομείς της ελληνικής και διεθνούς οικονομίας, αποσκοπεί στην ακρίβεια και αξιοπιστία, μέσα από εκτενή ειδησεογραφία, χρηστικές πληροφορίες, πρωτογενείς αναλύσεις και ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, newsletters, videos και podcasts. 

Το moneyreview.gr δημιουργήθηκε για να αποτελέσει ένα απολύτως πρακτικό, χρηστικό εργαλείο αναπόσπαστο από την καθημερινότητα του επενδυτή και του επιχειρηματία, του εργαζόμενου και του επαγγελματία, αλλά και του νέου που τελειώνει τις σπουδές του και ξεκινά τη σταδιοδρομία του.

«Your business is our business. Ενημερώσου τώρα στο moneyreview.gr»

 Το εγχείρημα επιδιώκει να συντελέσει στην ανάδειξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και στην ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικής κουλτούρας, παρακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις σε όλους τους τομείς που διαμορφώνουν την καθημερινότητα ανδρών και γυναικών με ενδιαφέρον για τον πυρήνα των εξελίξεων στην οικονομία.

Το moneyreview.gr είναι μια πρωτοβουλία του ομίλου της «Καθημερινής», η οποία ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Α. Βλάχο και το πρώτο της φύλλο κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου 1919. Στα 100 σχεδόν χρόνια λειτουργίας της, η «Καθημερινή» διατηρεί φήμη εφημερίδας εγνωσμένου κύρους και ενσωματώνει διαφορετικές πολιτικές τάσεις και απόψεις. Η ψηφιακή της έκδοση, το kathimerini.gr, ιδρύθηκε το 1996, μεταφέροντας στο διαδίκτυο τις υψηλές προδιαγραφές της παραδοσιακής δημοσιογραφίας, πλαισιωμένης από τα νέα μέσα και τις δυνατότητες της σύγχρονης ενημέρωσης. 

Email επικοινωνίας: web@moneyreview.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή