Ενισχύστε τις πωλήσεις σας, ακόμη και με κλειστό κατάστημα

Ενισχύστε τις πωλήσεις σας, ακόμη και με κλειστό κατάστημα

4' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήστε ηλεκτρονικές πωλήσεις χωρίς e-shop, εκπαιδευτείτε δωρεάν και τακτοποιήστε τις οικονομικές εκκρεμότητες χωρίς να πάτε σε τράπεζα.

Ένα χρόνο πριν, το ενδεχόμενο να κληθείτε να διατηρήσετε την επιχείρησή σας ζωντανή με κλειστό το φυσικό σας κατάστημα ήταν κάτι που, προφανέστατα, δεν μπορούσε να περάσει από το μυαλό σας. Και όμως, οι ιδιαίτερες συνθήκες που έφερε στη ζωή μας η πανδημία του κορωνοϊού μάς αναγκάζουν να προσαρμοστούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και δεδομένα που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά στη ζωή μας. Για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που παραμένουν κλειστά με κρατική εντολή λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί την περίοδο του lockdown, η απόλυτη πρόκληση λέγεται “πωλήσεις με κλειστό κατάστημα” και μπορεί αρχικά να ακούγεται ως κάτι ανέφικτο, όμως, τελικά, υπάρχουν οι τρόποι ώστε να μπορέσει κάποιος να συνεχίσει να πραγματοποιεί πωλήσεις στην επιχείρησή του (ακόμη και να τις ενισχύσει) εν μέσω αυτής της δύσκολης κατάστασης. Η τράπεζά σας μπορεί να γίνει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, καθώς υπάρχουν πλέον διαθέσιμες υπηρεσίες και προγράμματα, που προσαρμόζονται στις ανάγκες των καιρών και βοηθούν κάθε ιδιοκτήτη να ενισχύσει τις ψηφιακές πωλήσεις και την ανταγωνιστικότητα του καταστήματός του σε αυτό το επίπεδο.

Κάντε online πωλήσεις ακόμη και αν δε διαθέτετε e-shop!

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε online πωλήσεις στην επιχείρησή σας, ακόμη και αν δε διαθέτετε e-shop; Και όμως είναι εφικτό και υπάρχουν σήμερα οι υπηρεσίες εκείνες που σας το επιτρέπουν, προσφέροντας απλές και γρήγορες λύσεις που, στις μέρες των περιορισμών του Covid-19, θα αποδώσουν στο κατάστημά σας.

Υπηρεσίες όπως το Payment Link σάς δίνουν αυτή τη δυνατότητα, μέσα από μία απλή και ασφαλή διαδικασία, όπου, ουσιαστικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στέλνετε αιτήματα πληρωμών στους πελάτες σας, απλά με ένα SMS ή ένα Viber message. Μόλις η επιχείρησή σας δέχεται μια παραγγελία, καταχωρείτε τα στοιχεία του πελάτη στην πλατφόρμα ePOS, όπου ενεργοποιείται ένα link πληρωμής, το οποίο αποστέλλετε στον πελάτη. Του δίνετε, μάλιστα, τη δυνατότητα να σας πληρώνει είτε με εφάπαξ καταβολή, είτε με δόσεις είτε με μηνιαία συνδρομή, ενώ όλη η διαδικασία πραγματοποιείται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με το link της πληρωμής να λήγει το χρονικό διάστημα που θα ορίσετε εσείς. Και μην ξεχνάτε ότι, για να στέλνετε link με αιτήματα πληρωμής μέσα από την υπηρεσία Payment Link, δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε website, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το ότι η υπηρεσία υποστηρίζει πελάτες και από το εξωτερικό.

Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας ευκολίες, όπως η υπηρεσία εισπράξεων μέσω κινητού PaF Business, μπορείτε να βρείτε επιπλέον λύσεις σε ζητήματα πληρωμών, καθώς έχετε τη δυνατότητα να δέχεστε πληρωμές χωρίς να χρειάζεται οι πελάτες σας να γνωρίζουν τον αριθμό λογαριασμού σας. Μια ευκολία που λύνει τα χέρια σε ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις αρκεί οι πελατες να ξέρουν τον αριθμό κινητού ή το ΑΦΜ σας ή να σκανάρουν τον κωδικό QR της επιχείρησής σας και, κατόπιν, μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας εξοφλούν για τις αγορές τους!

Ενισχύστε τις πωλήσεις σας, ακόμη και με κλειστό κατάστημα-1

Δημιουργήστε, εύκολα και γρήγορα, eshop ή εκσυγχρονίστε το υπάρχον ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Η τράπεζά σας μπορεί, ωστόσο, να σας βοηθήσει και να αναπτύξετε, πιο εύκολα απ’ όσο φανταζόσασταν ποτέ, το πρώτο σας e-shop, είτε ακόμη και να εκσυγχρονίσετε αυτό που έχετε διαθέσιμο – και όλα αυτά με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Υπηρεσίες όπως το Eurobank e-Commerce Solutions σάς προσφέρουν έκπτωση στη συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες ώστε να δημιουργήσετε e-shop και να αναπτύξετε τις ψηφιακές υποδομές της επιχείρησής σας. Με την υπηρεσία Eurobank e-Commerce, μπορείτε να κάνετε πωλήσεις με προδιαγραφές που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, ενώ οι πελάτες μπορούν να σας πληρώνουν με κάρτα εύκολα και γρήγορα 24 ώρες το 24ωρο. Χάρη σε επιλεγμένες συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες, μπορείτε να αναπτύξετε τις ψηφιακές υποδομές της επιχείρησής σας, αλλά και να τις βελτιώσετε, πάντα με την καθοδήγηση ειδικών που διαθέτουν διεθνείς προδιαγραφές στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας, σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.

Ακόμη περισσότερες υπηρεσίες για την ενίσχυση της επιχείρησής σας

Όπως αντιλαμβάνεστε και από τα προηγούμενα, το ότι το φυσικό σας κατάστημα παραμένει κλειστό δε συνεπάγεται ότι θα έχετε απαραίτητα απώλειες στα εισοδήματά σας. Πλέον, έχετε τους τρόπους να το υποστηρίξετε και να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας και υπάρχουν διαθέσιμες από την τράπεζά σας οι υπηρεσίες εκείνες που θα είναι στο πλευρό σας αυτές τις δύσκολες εποχές. Για παράδειγμα, αξιοποιώντας υπηρεσίες όπως το Business Check up μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί με την καθοδήγηση του Επαγγελματικού Συμβούλου σας τα επόμενα βήματα της επιχείρησής σας. Ουσιαστικά, αφού καταγράψει τις ανάγκες σας, η υπηρεσία αναλύει τις πιο συμφέρουσες προτάσεις χρηματοδότησης και έτσι βρίσκετε, πάντα μαζί με με τον Επαγγελματικό σας Σύμβουλο, τις βέλτιστες λύσεις για τη διεκπεραίωση των καθημερινών σας συναλλαγών.

Και η σύγχρονη τεχνολογία όμως μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στη στιγμή, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή σας σε κάποιο φυσικό κατάστημα, χρησιμοποιώντας δυνατότητες συμβουλευτικής επιχειρήσεων μέσω βιντεοκλήσης, δυνατότητα που προσφέρεται με την υπηρεσία v-Banking. Πιο συγκεκριμένα μέσω του v-Banking μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προσωπικό σας σύμβουλο χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε ένα τραπεζικό κατάστημα, εύκολα και με ασφάλεια. Προσφέρει, μάλιστα, καθοδήγηση από τον επαγγελματικό σας σύμβουλο σε κρίσιμα για την περίοδο ζητήματα, όπως τα κυβερνητικά μέτρα που προβλέπονται για τις επιχειρήσεις λόγω Covid-19, αλλά και η κάλυψη οποιασδήποτε χρηματοδοτικής ανάγκης (επιδοτούμενης και μη).

Τέλος, καθώς κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο ελεύθερος χρόνος που έχετε πιθανότατα θα είναι αυξημένος, ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να “εκπαιδεύσετε” τον εαυτό σας και να του δώσετε επιπλέον δεξιότητες που θα σας είναι χρήσιμες και στην ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησής σας. Έτσι, πρωτοβουλίες όπως το Digital Academy for Business σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε νέες γνώσεις, μελετώντας αναλυτικό εκπαιδευτικό υλικό για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μιας επιχείρησης, ώστε να κάνετε σ’ αυτήν το επόμενο βήμα – κάτι απαραίτητο στις εποχές που ζούμε, όπου τα πάντα γίνονται ψηφιακά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή