Κάνουμε το αδύνατο να συμβεί

Κάνουμε το αδύνατο να συμβεί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτίζει ένα φωτεινό μέλλον με την ενέργεια της Protergia.

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα μικρό χωριό της ελληνικής επαρχίας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκει τη γαλήνη και την ηρεμία να σκεφτεί το μέλλον. Σε ένα μικρό ξύλινο σπίτι εμπνέεται την επόμενη μέρα του ίδιου, της οικογένειάς του και όλων. Όσο τα παιδιά του χωριού τον κυνηγούν με τα ποδήλατά τους, αυτός σχεδιάζει όσα θα χτίσει για να αφήσει έναν κόσμο καλύτερο.

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Protergia, του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS, ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας κάνει ένα διαφορετικό τάιμ άουτ και αφήνει για λίγο πίσω του το παρκέ των αμερικανικών γηπέδων μπάσκετ. Δεν είναι πια ο υπεράνθρωπος αθλητής που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, αλλά ένας νέος άνθρωπος που ανησυχεί για το μέλλον και θέλει πάνω από όλα να φροντίσει ώστε η επόμενη μέρα να είναι η καλύτερη δυνατή για όλους και φυσικά για την οικογένειά του.

Ο «Γιάννης» όλων ξεφεύγει για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας και, δίπλα στη φύση, βρίσκει τον χρόνο να σκεφτεί και να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του. Χρησιμοποιεί τα χέρια του για να σμιλέψει το ξύλο, με το ίδιο πάθος και την ίδια αποτελεσματικότητα που χειρίζεται τη «στρογγυλή θεά», επιστρατεύει τη δύναμη του κορμιού του και τους ευλύγιστους μυς του, για να δημιουργήσει μια παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, κάτι ουσιαστικό, με προστιθέμενη αξία. Και δεν είναι τόσο η κατασκευή που δείχνει το δρόμο προς το μέλλον, αλλά ο τρόπος σκέψης. Ένα μέλλον για να είναι πραγματικά φωτεινό, πρέπει να είναι και φιλικό προς το περιβάλλον. Η Protergia ανοίγει έναν δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το μήνυμα του αθλητή και της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας είναι «να αφήνεις στο μέλλον το πιο φωτεινό σου κομμάτι».  Γιατί το μέλλον της ενέργειας, είναι πλέον και το μέλλον όλων μας.

Info: Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Protergia:

καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311
– επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.protergia.gr | Facebook | Instagram | YouTube
– επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Protergia (Αθήνα: Μ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο & Λ. Κηφισίας 373, Ν. Ερυθραία | Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 53 | Πάτρα: Ρ.Φεραίου 115)
απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ

H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου, Έργων Ηλιακής Ενέργειας & Αποθήκευσης, καθώς και Βιώσιμων Υποδομών. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 2,3 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 3.600  άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή