Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε σύμπραξη με την Protergia
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-γιάννης-αντετοκούνμπο-σε-σύμπραξη-μ-561200254

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε σύμπραξη με την Protergia

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Protergia, o Γιάννης Αντετοκούνμπο προτάσσει το ανθρώπινο πρόσωπό του και μας δίνει την ευκαιρία να τον αντιληφθούμε σαν ένα νεαρό άντρα που ανησυχεί για το μέλλον και ό,τι αυτό προμηνύει, για τον ίδιο, την οικογένειά του αλλά και την ανθρωπότητα ως σύνολο.

Εκτός γηπέδου, αλλά εντός ενός πλούσιου φυσικού περιβάλλοντος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκει χρόνο να κατασκευάσει κάτι ουσιαστικό με τα χέρια του και παράλληλα να αφουγκραστεί ότι το μέλλον για να είναι πραγματικά φωτεινό, πρέπει να είναι και φιλικό προς το περιβάλλον – η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί μονόδρομο. Το μέλλον της ενέργειας είναι πλέον και το μέλλον όλων μας.

Άλλωστε, η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί πρωταρχικό στόχο της εταιρίας MYTILINEOS και κατ επέκταση της Protergia, του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της εταιρείας. Η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας της χώρας, από το 1990 οπότε και ιδρύθηκε, διαχρονικά εκφράζει την πάγια δέσμευσή της στην αειφορία, που χαρακτηρίζεται κυρίως από την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και τη συνεχή βελτίωση ανοίγοντας έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Η Protergia τα τελευταία χρόνια επιδιώκει να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις για τους καταναλωτές της, ενώ παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία να συμβάλλουν κι εκείνοι σε ένα πιο ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Εφαλτήριο αποτελούν οι «πράσινες» υπηρεσίες της Protergia, όπως το Net Metering και η Ηλεκτροκίνηση.

Η Protergia, διαχειριζόμενη όλες τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες της MYTILINEOS, που περιλαμβάνουν μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο καθώς και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (όπως αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα), παγίως επενδύει σε μονάδες οι οποίες είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον και μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα στην επίτευξη των εθνικών κλιματικών στόχων της. Η εταιρεία έχει συνταχθεί στην εθνική αυτή προσπάθεια και στο μερίδιο που της αναλογεί έχει δεσμευτεί ότι η βιομηχανική της δραστηριότητα θα γίνει και αυτή «πράσινη».

Η Protergia ενσωματώνει τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης στο σύνολο των αποφάσεων και διαδικασιών της. Η μέτρηση της επίδρασης της εταιρικής δραστηριότητας στο φυσικό περιβάλλον συνιστά μια συνεχή διαδικασία, η οποία εξελίσσεται κάθε χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρία μεριμνά για τη σταθεροποίηση και τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, με συνεχείς επενδύσεις στην αναβάθμιση των παραγωγικών διαδικασιών και αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Παρακολουθήστε εδώ το νέο διαφημιστικό της Protergia, και ακολουθήστε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αφήνοντας στο μέλλον «το πιο φωτεινό σας κομμάτι».

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή