Στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ εισέρχεται η Wolt

Στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ εισέρχεται η Wolt

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ, ακολουθώντας το παράδειγμα των άλλων πλατφορμών (efood, BOX και delivery.gr), εισέρχεται πλέον και η Wolt. Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η σύσταση της εταιρείας Wolt Market Greece, η οποία είναι 100% θυγατρική της Wolt Greece, και με την οποία έγινε το πρώτο βήμα για την είσοδο της Wolt στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ.

Η νέα υπηρεσία, που αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, σταδιακά θα επεκταθεί στις υπόλοιπες περιοχές της πόλης και σκοπεύει να αλλάξει συνολικά την εμπειρία των αγορών ειδών σούπερ μάρκετ, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιλογών, παράδοση μέσα σε μισή ώρα, όπως ισχύει για τις παραδόσεις φαγητού, «ζωντανή» παρακολούθηση (live tracking) της παραγγελίας για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή οι πελάτες πού βρίσκεται η παραγγελία τους και πότε θα την παραλάβουν, δυνατότητα να παραλάβουν σε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης με προπαραγγελία, ανέπαφη παράδοση και ασφάλεια στις διανομές.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη άνοιξη η Wolt είχε ξεκινήσει πιλοτικά τη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ για λογαριασμό τότε της αλυσίδας MyMarket, συνεργασία, όμως, η οποία δεν προχώρησε, με τον επικεφαλής της αλυσίδας να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου τον περασμένο Νοέμβριο, ερωτηθείς σχετικά, τα εξής: «Μπορεί κάποιος να κάνει πολύ καλά τη διανομή φαγητού. Η μεταφορά προϊόντων σούπερ μάρκετ, όμως, έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Εχει κατεψυγμένα είδη, μαναβική που δεν μπορεί να τη βάζεις κάτω κάτω και να τη συμπιέζεις, ούτε τα αυγά να πηγαίνουν ομελέτα στον πελάτη».

Σημειώνεται ότι εντός του 2020 έκλεισαν συνεργασίες με ηλεκτρονικές πλατφόρμες παραγγελίας προϊόντων, οι οποίες εξελίχθηκαν και σε συνεργασίες για τη διανομή των προϊόντων, η efood με τη «Σκλαβενίτης», η BOX (της Cosmote) με τις αλυσίδες «Κρητικός» και «Μασούτης», ενώ σχετικά πρόσφατα ξεκίνησε η συνεργασία της «ΑΒ Βασιλόπουλος» με την πλατφόρμα delivery.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή