Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα υπάρχει καμία απαγόρευση και καμία δυσκολία στο να επισκεφθεί κάποιος τη χώρα μας ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, είτε έχει εμβολιαστεί είτε όχι. Δεν θα αποτελεί προϋπόθεση ο εμβολιασμός», ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης τη Δευτέρα, σχολιάζοντας περί του αντιθέτου πληροφορίες. Και σημείωσε πως όσοι δεν εμβολιάζονται θα τεστάρονται στις πύλες εισόδου της χώρας.

Η δήλωση έρχεται, πάντως, την ίδια ημέρα που η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε θετική στην ιδέα ενός ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού, το οποίο θα τυγχάνει αμοιβαίας αναγνώρισης μεταξύ των χωρών-μελών, αλλά και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Εξάλλου, ο Ελληνας υπουργός, από τη Μαδρίτη όπου πραγματοποιείται η συνεδρίαση της παγκόσμιας επιτροπής κρίσης για την ανάκαμψη του τουρισμού, ανέφερε πως ως προεδρεύων της τεχνικής ομάδας της επιτροπής θα παρουσιάσει προτάσεις και ιδιαίτερα την πρόταση του πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη χρησιμοποίηση των εμβολίων ώστε να βελτιώσουμε τους τρόπους με τους οποίους μετακινούμαστε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή