Διευρύνουν τη συνεργασία τους Cosmote και Microsoft

Διευρύνουν τη συνεργασία τους Cosmote και Microsoft

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνεργασία τους, που χρονολογείται από το 2019, επεκτείνουν η Cosmote και η Microsoft, προσφέροντας πιο εξελιγμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις ψηφιακού νέφους (cloud) σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σημειώνεται ότι η ζήτηση για υπηρεσίες cloud (που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την αποθήκευση αρχείων και την εγκατάσταση εφαρμογών), λόγω και της στροφής στην τηλεργασία από τις επιχειρήσεις έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο εταιρείες διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο λύσεων υπολογιστικού νέφους με τυποποιημένες λύσεις Azure και Modern Workplace, καθώς και με τη νέα υπηρεσία υποστήριξης Premium Support.

Στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι να συμβάλουν στον ταχύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό και στη βελτίωση της παραγωγικότητας κάθε επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Το εμπλουτισμένο portfolio λύσεων cloud που διαθέτει η Cosmote σε συνεργασία με τη Microsoft περιλαμβάνει:

• Υπηρεσίες αξιολόγησης επιχειρησιακής ετοιμότητας για μετάβαση στο cloud: Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα εργαλεία για την αξιολόγηση της ετοιμότητας των εφαρμογών και πληροφοριακών τους υποδομών που σχετίζονται με το cloud.

• Πιστοποιημένη μεθοδολογία για την ομαλή μετάβαση SAP λύσεων στο Microsoft Azure.

• Εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες Azure μέσω των οποίων οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιολογούν, να διαχειρίζονται και να μεταφέρουν στο cloud όλες τις εφαρμογές τους.

• Λύσεις Modern Workplace (με Windows 10 και Microsoft 365), ώστε κάθε επιχείρηση να επιτυγχάνει αποτελεσματικότερη επαφή με τους πελάτες της, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία ευαίσθητων δεδομένων.

• Επιπλέον, η Cosmote παρέχει τη νέα υπηρεσία υποστήριξης Premium Support. Μέσω αυτής, ένας πιστοποιημένος από τη Microsoft τεχνικός της Cosmote παραμετροποιεί απομακρυσμένα, γρήγορα και με ασφάλεια το εταιρικό email της επιχείρησης στο νέο Microsoft 365, ώστε να αξιοποιούνται άμεσα όλες οι εφαρμογές.

«Πιστεύουμε πολύ στη στρατηγική συνεργασία μας με τον όμιλο ΟΤΕ και την ενισχύουμε διαρκώς, έχοντας στο επίκεντρό της το cloud, το οποίο είναι η κινητήριος δύναμη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Πρόκειται για μια συνεργασία που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αγορά της τεχνολογίας στην Ελλάδα», δήλωσε ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, διευθυντής πωλήσεων εμπορικών συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. «Η επέκταση της συνεργασίας της Cosmote και της Microsoft, δύο εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας στην Ελλάδα για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων cloud, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία του ομίλου Deutsche Telekom, θα βοηθήσει στον ταχύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Στην Cosmote, παρέχουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία και τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και αποτελούμε συνεργάτη επιλογής για τους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν στην ψηφιακή εποχή», ανέφερε ο Γρηγόρης Χριστόπουλος, Chief Commercial Officer Business Segment ομίλου ΟΤΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή