Found.ation: Υποτροφίες σε άνεργους νέους με στήριξη του κοινού

Found.ation: Υποτροφίες σε άνεργους νέους με στήριξη του κοινού

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα στο κοινό να στηρίξει την προσπάθειά της για προσφορά δύο υποτροφιών σε άνεργους νέους απευθύνει η Socialinnov, εκπαιδευτικός και κοινωνικός βραχίονας του Found.ation.

Πρόκειται για δύο υποτροφίες συνολικής αξίας 3.700 ευρώ για Front-End Development σε άνεργους νέους.

Η Socialinnov ξεκινά τον δεύτερο κύκλο σπουδών του online upskilling & mentoring προγράμματoς Tech Academy, με κατεύθυνση το Front-End Development. Το πρόγραμμα διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες που θα επιλεγούν έπειτα από τεστ αξιολόγησης, δωρεάν.

Το νέο πρόγραμμα, διάρκειας δύο μηνών, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, με στόχο τη βελτίωση των skills των συμμετεχόντων στον τομέα του Front-End Development. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και τα μαθήματα, που θα παραδίδονται διαδικτυακά, διεξάγονται στα Ελληνικά.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στο δικό τους ρυθμό και θα έχουν την υποστήριξη ενός εκπαιδευτή καθ’ όλη τη διάρκειά του. Θα λάβουν εκπαίδευση στις βασικές αρχές ανάπτυξης εφαρμογών με HTML5 και, στη συνέχεια, θα δώσουν δωρεάν εξετάσεις για την πιστοποίηση ΜΤΑ της Microsoft: HTML5 Application Development Fundamentals. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοικτές έως τις 09/02.

Επίσης, το Envolve προσκαλεί start-ups να συμμετάσχουν στον 8ο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας, προσφέροντας στους νικητές άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης. H πλατφόρμα των αιτήσεων παραμένει ανοικτή έως τις 3 Μαρτίου 2021, και κάθε start-up ή καινοτόμα επιχείρηση αρχικού σταδίου στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης, μπορεί να καταθέσει την αίτησή της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή