Συνεργασία Mastercard με ZEN στις ψηφιακές υπηρεσίες πληρωμών

Συνεργασία Mastercard με ZEN στις ψηφιακές υπηρεσίες πληρωμών

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επίσημη κυκλοφορία της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η ZEN, μια αδειοδοτημένη ευρωπαϊκή startup η οποία προσφέρει χρηματοοικονομικές λύσεις βασισμένες σε καινοτόμους τεχνολογίες πληρωμών. Η ZEN λανσάρει τη δραστηριότητά της με μια στρατηγική συνεργασία με τη Mastercard. Οι υπηρεσίες της ZEN είναι διαθέσιμες στην αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά και στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο μέσω ενός συνδρομητικού μοντέλου με δωρεάν μηνιαία δοκιμή. Οι πελάτες λαμβάνουν μια κάρτα ZEN Mastercard (φυσική ή ψηφιακή), με τη δυνατότητα προσθήκης στα ψηφιακά πορτοφόλια Apple Pay και Google Pay, αποκτώντας πρόσβαση σε μια βολική και ασφαλή λύση πληρωμών που τους επιτρέπει να πληρώνουν σε ηλεκτρονικά αλλά και σε φυσικά καταστήματα.

Η ZEN.com είναι ένα αδειοδοτημένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, υπό την εποπτεία της Κεντρικής Τράπεζας της Λιθουανίας, εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (ΕΒΑ) για 31 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, όπως κάρτα πληρωμής, λογαριασμό πολλαπλών νομισμάτων, διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών, καθώς και ειδικά προνόμια και επιπρόσθετη προστασία του πελάτη. Η Mastercard συνεργάζεται με τη fintech startup στον τομέα των πληρωμών, παρέχοντας παράλληλα ολοκληρωμένη υποστήριξη για την επιτάχυνση της διεθνούς ανάπτυξής της, όπως η πρόσβαση στις καινοτόμους τεχνολογίες της Mastercard και στους επιχειρηματικούς εταίρους παγκοσμίως, καθώς και στους ειδικούς της Mastercard στην ανάπτυξη προϊόντων και στο μάρκετινγκ. Τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι ιδιώτες πελάτες μπορούν να βασίζονται σε σαφείς και απλούς κανόνες για διαδικτυακές υπηρεσίες πληρωμών οπουδήποτε στον κόσμο, σε κάθε πιθανό νόμισμα και ανεξάρτητα από το ύψος της συναλλαγής. Η διαδικασία της οικονομικής διαχείρισης, μέσω της ενσωμάτωσης σε τραπεζικό λογαριασμό, εγγυάται άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια προερχόμενα από διαδικτυακές πωλήσεις, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Για τους καταναλωτές, η ZEN προσφέρει μια πλήρως εξ αποστάσεως διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού. Ολες οι υπηρεσίες είναι εύκολες στη διαχείριση μέσω μιας εφαρμογής για κινητά.

Με βάση την πρόσθετη προστασία ZEN Care, εφόσον ένας πελάτης ασκήσει το δικαίωμα υποβολής γραπτής διαμαρτυρίας/καταγγελίας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δηλώσει την αξίωσή του και η ZEN θα φροντίσει το ζήτημα εξ ολοκλήρου και θα επιστρέψει στο ακέραιο τα χρήματα της αγοράς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι επιχειρηματίες, από την άλλη, διαθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας λόγω της απουσίας αντιστροφής χρέωσης, καθώς η ZEN προσφέρει την κάλυψή της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή