Γιατί η Volton επιδιώκει να μπει στις τηλεπικοινωνίες

Γιατί η Volton επιδιώκει να μπει στις τηλεπικοινωνίες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη Forthnet να μην έχει ενεργοποιήσει (ακόμη) τη συμφωνία, του Ιουνίου του 2019, με τη Vodafone για την παροχή υπηρεσιών κινητής ως εικονικός πάροχος (mobile virtual network operator – MVNO), μία ενεργειακή εταιρεία, η Volton επιχειρεί, υπό το συγκεκριμένο καθεστώς, να δραστηριοποιηθεί στον ανταγωνιστικό τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Η Volton ανακοίνωσε, χθες, ότι έχει αποστείλει επίσημο αίτημα προς τις τρεις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, Cosmote, Vodafone και Wind με στόχο τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ. Το επιχειρηματικό μοντέλο MVNO-η μίσθωση από τους παρόχους, σε τιμές χονδρικής, τμήματος της χωρητικότητας του δικτύου τους- στηρίζεται στην ύπαρξη ενός σημαντικού αριθμού σημείων πώλησης κι ενός πιστού πελατολογίου. Ωστόσο, προϋποθέτει γνώση της αγοράς τηλεπικοινωνιών και κεφάλαια, όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο moneyreview.gr

Διαβάστε ακόμη στο «MR»:

HotelBrain: Η Ελλάδα είναι μεγάλο «μαγαζί»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή