Ποιες εταιρείες κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά του cloud computing

Ποιες εταιρείες κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά του cloud computing

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων cloud συνεχώς κερδίζουν έδαφος, καθώς η επικράτηση της τεχνολογίας σε όλες τις πτυχές της ανθρωπότητας, μοιραία έχει δημιουργήσει την ανάγκη για αποθήκευση του τεράστιου όγκου πληροφοριών και δεδομένων που διακινείται μέσω της τεχνολογίας. Και με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει μεταλλάξει τα επιχειρησιακά και εργασιακά δεδομένα, η αγορά του cloud computing, εν μέσω της πανδημίας άνθησε. 

Τα στοιχεία της ιστοσελίδας tradingplatforms, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη αυτή, καθώς όπως δείχνουν τα έσοδα παγκοσμίως των παρόχων υποδομών για cloud computing από το α΄ τρίμηνο του 2020 κατέγραψαν αύξηση 19,35% το γ΄ και το δ΄ τρίμηνο και από τα 31 δισ. δολάρια έφθασαν στα 37 δισ. δολάρια. Μαζί με τα 35 δισ. δολάρια του β΄ τριμήνου τα συνολικά έσοδα σε παγκόσμια κλίμακα για τους παρόχους υποδομών cloud διαμορφώθηκαν στα 129 δισ. δολάρια. 

Διαβάστε περισσότερα στο moneyreview.gr

Διαβάστε ακόμη στο «MR»:

MERE: Θα πετύχει το ρωσικό πείραμα εκεί που οι άλλοι απέτυχαν;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή