Η MYTILINEOS παρουσιάζει το 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο (ESG)

Η MYTILINEOS παρουσιάζει το 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο (ESG)

Η MYTILINEOS παρουσιάζει το 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά καθώς και τα κριτήρια Διακυβέρνησης (ESG).

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η MYTILINEOS καινοτομεί για ακόμα μία φορά και διοργανώνει διαδικτυακό συνέδριο αποκλειστικά εστιασμένο στα Περιβαλλοντικά και Κοινωνικά κριτήρια, που μαζί με τα κριτήρια Διακυβέρνησης απαρτίζουν τους δείκτες ESG για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με στόχο να αναδείξει σημαντικά σύγχρονα ζητήματα και να θέσει νέους υψηλούς στόχους για την αειφορία.

Το Συνέδριο με τίτλο, «Net Zero Action: From challenge to opportunity for accelerated & sustainable value creation» θα πραγματοποιηθεί μέσω livestreaming την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 16:00 (ΕΕΤ), με καλεσμένους διακεκριμένους Ευρωπαίους ομιλητές, εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηματικότητας, της ακαδημαϊκής κοινότητας και θεσμικών φορέων, που θα ανταλλάξουν απόψεις και θα τοποθετηθούν σε μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για την κλιματική αλλαγή που σήμερα είναι πιο επίκαιρη και καθοριστική από ποτέ.

Την ίδια ημέρα η MYTILINEOS θα παρουσιάσει τους στόχους και δεσμεύσεις της για την μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος τα επόμενα χρόνια, καθώς έχοντας ασπαστεί τις βασικές Περιβαλλοντικές και Κοινωνικές Αρχές, και τις Αρχές Διακυβέρνησης (ESG), έχει ενσωματώσει πλήρως τα κριτήρια αυτά στον τρόπο που δρα και λειτουργεί σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της.

Πιστή στη δέσμευση της, η MYTILINEOS έχει ενσωματώσει τη βιώσιμη ανάπτυξη στο DNA της, καθιστώντας την στον πυρήνα της επιχειρηματικής αποστολής της, και της συνολικής λειτουργίας της μέσω συγκεκριμένων στρατηγικών προτεραιοτήτων, που εναρμονίζονται με τους 17 Στόχους του ΟΗΕ.

Το Virtual Summit θα είναι διαθέσιμο διαδικτυακά την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου στις 16.00 EET (ώρα Ελλάδος) μέσα από τα επίσημα κανάλια Youtube της MYTILINEOS στους παρακάτω συνδέσμους, στα ελληνικά και στα αγγλικά:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή