Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Catholic Relief Services (www.crs.org), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πιλοτικού προγράμματος του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε διαγωνισμό προς εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων. Στόχος είναι η διοργάνωση και η τεχνική υποστήριξη του συμποσίου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 15-16 Απριλίου, με θέμα την προσιτή κατοικία στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποδεδειγμένη εμπειρία στη διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων και ειδικότερα στη χρήση υβριδικών μεθόδων (ψηφιακής και εκ του σύνεγγυς διεξαγωγή). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος έως την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, ώστε να λάβουν ηλεκτρονικά τα έντυπα του διαγωνισμού.

E-mail: [email protected]

«Το Curing the Limbo (2018-2021) είναι ένα ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του Δήμου Αθηναίων που υλοποιείται με τη στρατηγική συνεργασία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (UoA), της Catholic Relief Services (CRS), της International Rescue Committee (IRC) και της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω της Πρωτοβουλίας Αστικές Καινοτόμες Δράσεις (UIA).

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή