Η γαλλική ρελάνς των Στασινόπουλων και το καταφύγιο-Semiramis

Η γαλλική ρελάνς των Στασινόπουλων και το καταφύγιο-Semiramis

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • Μπορεί οι διαπραγματεύσεις της θυγατρικής της Βιοχάλκο, συμφερόντων της οικογενείας Στασινόπουλων, Cenergy Holdings με την γαλλική πολυεθνική βιομηχανία παραγωγής καλωδίων Νexans το περασμένο φθινόπωρο για την πώληση Ελληνικά Καλώδια στον γαλλικό όμιλο, να μην προχώρησαν αλλά η ελληνική εταιρεία μπαίνει τώρα αυτόνομα στην έδρα της Nexans. Η θυγατρική της Cenergy Holdings, Ελληνικά Καλώδια θα προμηθεύσει τον Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς της Γαλλίας (Réseaude Transport d’ Electricité, δηλαδή τον γαλλικό ΔΕΔΔΗΕ) με υπόγεια καλώδια 90 kV και 225 kV. 
  • Μέσα στον γενικό χαμό για τον ΔΕΔΔΗΕ –που χτυπήθηκε από τον κυκεώνα της Μήδειας- σήμερα λήγει και η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 49% του Διαχειριστή.
  • Και μιας και ο λόγος για ηλεκτρικά δίκτυα, 100% πληρότητα είχε τη Δευτέρα και την Τρίτη το ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι, σύμφωνα με «πρωτογενείς» πληροφορίες. Επίδοση εξωπραγματική τόσο για την εποχή όσο βέβαια και λόγω πανδημίας. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο moneyreview.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή