Στήριξη από τον ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων

Στήριξη από τον ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σειρά νέων πρωτοβουλιών για την αναχαίτιση των επιπτώσεων της πανδημικής κρίσης στο δίκτυό του προχωράει ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της υλοποίησης σημαντικών μέτρων για την οικονομική ενίσχυση των πρακτόρων του. Οι νέες δράσεις της εταιρείας έρχονται σε συνέχεια των ενεργειών που έχει πραγματοποιήσει ο ΟΠΑΠ ήδη από τα πρώτα στάδια της πανδημίας για την έμπρακτη στήριξη του δικτύου του (π.χ. άμεση απόδοση προμηθειών, αναστολή βραχυπρόθεσμων πληρωμών, μέτρα περιορισμού λειτουργικού κόστους κ.λπ.).

Τα νέα μέτρα στήριξης των πρακτόρων του ΟΠΑΠ, που αφορούν σχεδόν 3.800 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάστηκαν πρόσφατα από την ανώτερη διοικητική ομάδα της εταιρείας σε εκπροσώπους της πανελλήνιας ομοσπονδίας πρακτόρων ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ) και ανακοινώθηκαν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων του. Από την πλευρά της εταιρείας, στην παρουσίαση συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος Jan Karas, o αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Financial Officer Pavel Mucha και ο Chief Retail Officer Βάιος Καραντίνος.

«Στον ΟΠΑΠ έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και των προκλήσεων που έχει δημιουργήσει η πανδημία στο δίκτυό μας. Στη βάση αυτή, ενεργοποιούμε νέα σημαντικά μέτρα για την οικονομική στήριξη και ανακούφιση των συνεργατών μας, εν μέσω μιας πολύ δύσκολης περιόδου για όλους μας», σημείωσε ο Jan Karas, διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΠΠΠ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις πρωτοβουλίες που παρουσίασε η εταιρεία, καθώς παρέχεται άμεση στήριξη στους πράκτορες του ΟΠΑΠ που έχουν κληθεί να αναστείλουν τη δραστηριότητά τους για πολλούς μήνες, αλλά και να εφαρμόσουν αυστηρούς περιορισμούς την περίοδο που τα καταστήματά τους ήταν σε λειτουργία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή