Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια λευκών ειδών και στρωμάτων

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια λευκών ειδών και στρωμάτων

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το 1943, η Catholic Relief Services έχει το προνόμιο να υπηρετεί τους φτωχούς και άτομα μειονεκτικής θέσης του εξωτερικού. Ανεξάρτητα από τη φυλή, το δόγμα ή την εθνικότητα, η CRS παρέχει ανακούφιση έκτακτης ανάγκης μετά από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές. Μέσω αναπτυξιακών έργων σε τομείς όπως εκπαίδευση, ειρήνη, δικαιοσύνη, γεωργία, μικρο-χρηματοδότηση, υγεία και οι ιοί HIV και AIDS, η CRS εργάζεται για τη διατήρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την προώθηση καλύτερων βιοτικών επιπέδων.

Η CRS εργάζεται επίσης σε όλη την περιφέρεια των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής για να επεκτείνει τη γνώση και τη δράση των Καθολικών και άλλων που ενδιαφέρονται για θέματα διεθνούς ειρήνης και δικαιοσύνης. Τα προγράμματα και οι πόροι μας ανταποκρίνονται στην έκκληση των επισκόπων των ΗΠΑ για ζωή με αλληλεγγύη – ως μια ανθρώπινη οικογένεια – διασυνοριακά, πέρα ​​από τους ωκεανούς και μέσω της διαφοράς στη γλώσσα, τον πολιτισμό και την οικονομική κατάσταση.

Η Catholic Relief Services Ελλάδος επιθυμεί να συναρπαστεί με προμηθευτές λευκών ειδών, κουβερτών, μαξιλαριών και στρωμάτων για το έτος του 2021.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό παρακαλείσθε να ζητήσετε τον σχετικό διαγωνισμό Request for Quote No101 μέχρι 8 Απριλίου του 2021 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να προμηθεύετε όλα τα ζητούμενα προϊόντα για να συμμετάσχετε στον εν λόγω διαγωνισμό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή