Αδ. Γεωργιάδης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, θα ξανακλείσουν τα καταστήματα

Αδ. Γεωργιάδης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, θα ξανακλείσουν τα καταστήματα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προειδοποίηση πως εφόσον τα μέτρα δεν τηρηθούν, τα καταστήματα θα κλείσουν εκ νέου, απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα», τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης.

 Δήλωσε, δε, απολύτως βέβαιος ότι ο κόσμος των επιχειρήσεων και του εμπορίου «θα τηρήσει τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια».

Επεσήμανε επιπλέον ότι όλοι είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το στοίχημα για μερική λειτουργία του λιανεμπορίου.

Ερωτηθείς για το χρονικό διάστημα που θεωρείται ικανό ώστε να ληφθεί απόφαση για κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων, ο υπουργός είπε πως έχουμε δρόμο σε αυτό το θέμα, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί και να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το κύμα του ιού.

«Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα» τόνισε.

Ως προς τα πολυκαταστήματα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το άνοιγμα τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή