Τουρισμός: Stand by για τους Βρετανούς

Τουρισμός: Stand by για τους Βρετανούς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να μην κάνουν -προς το παρόν- κρατήσεις για το καλοκαίρι κάλεσε τους Βρετανούς πολίτες ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεν ανακοίνωσε -όπως ευρέως αναμενόταν- το άνοιγμα των συνόρων για τις 17 Μαΐου.

Διαβεβαίωσε, πάντως, ότι θα ενημερώσει εγκαίρως τους πολίτες αν η τρέχουσα απαγόρευση ταξιδιών στο εξωτερικό θα αρθεί στις 17 Μαΐου ή θα χρειαστεί λίγη υπομονή ακόμη.

«Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση με τις μεταλλάξεις και τα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, θα επιβεβαιώσουμε εγκαίρως αν τα μη απαραίτητα διεθνή ταξίδια θα συνεχιστούν από τις 17 Μαΐου ή αν θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο» ανακοίνωσε, χαρακτηριστικά.

Ειδική αναφορά έκανε και στο πιστοποιητικό εμβολιασμού, εξηγώντας ότι θα είναι αρκετά χρήσιμο για τα διεθνή ταξίδια στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, όμως, παραδέχθηκε ότι εγείρονται περίπλοκα ζητήματα ηθικής από την εφαρμογή μιας τέτοιας ιδέας.

Διαβάστε περισσότερα στο moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή