Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων του Forbes η Κιμ Καρντάσιαν

Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων του Forbes η Κιμ Καρντάσιαν

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλάι στους μεγιστάνες του πλούτου, τον Τζεφ Μπέζος, τον Έλον Μασκ κι άλλους φιγουράρει πλέον το όνομα της Κιμ Καρντάσιαν. Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λίστα του Forbes η καλλονή ανήκει στο κλειστό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων. 

Για πρώτη φορά η «πρωθιερέα του Instagram» μπήκε στη λίστα αυτή κυρίως λόγω της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας των επιχειρήσεων της KKW Beauty και Skims.

Η KKW Beauty ιδρύθηκε το 2017 και το μερίδιο της Καρντάσιαν στην εταιρεία ανέρχεται σε 500 εκατ. δολάρια. Στην Skims το μερίδιο της φτάνει στα 225 εκατ. δολάρια.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει στην κατοχή της επίσης πολλά ακόμα περιουσιακά στοιχεία σε μετρητά, επενδύσεις και ακίνητα.  

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Κάνιε Ουέστ, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές. Ο περιουσία του Ουέστ ανέρχεται στα  6,6 δισεκατομμύρια δολάρια, με τη συντριπτική πλειονότητα του πλούτου του να συνδέεται με τις επιχειρήσεις ένδυσης. 

Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων του Forbes η Κιμ Καρντάσιαν-1

Η λίστα του Forbes

Την 35η αναθεωρημένη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη για το 2021 έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό περιοδικό Forbes, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και τέσσερις Έλληνες. 

Αυτό ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι παρά τις ευρείες επιπτώσεις της πανδημίας στην παγκόσμια οικονομία, στην «περιβόητη» λίστα συμμετέχουν συνολικά 2.755 άτομα, δηλαδή 660 περισσότερα σε σχέση με το 2020.

Ταυτόχρονα, 493 άτομα καταφέρνουν να εισέλθουν για πρώτη φορά στο κλειστό «club» του Forbes, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι κάθε 17 ώρες «γεννιέται» και ένας ακόμη δισεκατομμυριούχος. Εξ αυτών, οι 210 προέρχονται από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ και οι 98 από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συνολική περιουσία δε, των πλουσιότερων ανθρώπων της Γης (σ.σ. με περιουσιακά στοιχεία άνω του 1 δισ. δολαρίου) διαμορφώνεται στον άκρως εντυπωσιακό αριθμό των 13,1 τρισ. δολαρίων, ενισχυμένος κατά 5,1 τρισ. δολάρια σε μόλις 12 μήνες. [Διαβάστε περισσότερα]

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα μ’ όλους τους δισεκατομμυριούχους

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή