Kaizen Gaming: Μια ομάδα και στην πανδημία

Kaizen Gaming: Μια ομάδα και στην πανδημία

Η HR Director της Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) Αλεξάνδρα Λόη, μας εξηγεί τον ρόλο που έπαιξε η συλλογική προσπάθεια της ομάδας στη βράβευση της εταιρείας ως Best Place to Work.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Kaizen Gaming επενδύουμε όλα αυτά τα χρόνια στους ανθρώπους μας, αναπτύσσοντας μια σχέση δυναμική, καταφέρνοντας να ευθυγραμμίσουμε την ανοδική πορεία του Ομίλου παράλληλα με την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη κάθε μέλους αυτής της μεγάλης ομάδας. Η σημερινή εικόνα της Kaizen Gaming αποδίδεται σε μια καθολική και συλλογική προσπάθεια και των 850 και πλέον Kaizeners μας, με την πολύτιμη συνεργασία και συνεισφορά των οποίων έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. 

Η βράβευση της Kaizen Gaming ως Best Place to Work μας τιμά ιδιαίτερα και μας εμπνέει. Ιδιαίτερα όταν έρχεται σε μια χρονιά διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες, όπου η πανδημία μάς απομάκρυνε από το γραφείο, αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την #oneteam κουλτούρα μας.

Ταυτόχρονα, όμως, μας μεταφέρει και ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης να κρατήσουμε ψηλά και να διαφυλάξουμε όσα έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποί μας είναι και θα παραμείνουν το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο κεφάλαιο, μια ξεχωριστή και περήφανη ομάδα που ενώνει, ενθαρρύνει και πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο την εταιρική μας κουλτούρα, τις αξίες μας και τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας.

Η διαρκής εξέλιξη, η βελτίωση και η ανάπτυξη είναι μέρος των βασικών αξιών μας. Και σε αυτή την κατεύθυνση, δεσμευόμαστε για να προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει το διαφορετικό, παρέχει ίσες ευκαιρίες, προκαλεί και επιτρέπει στους ανθρώπους μας να εξελίσσονται, να μαθαίνουν, κάνοντας κάθε μέρα ακόμη ένα βήμα μπροστά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή