Η Eurolife εκπαιδεύει δωρεάν ασφαλιστές στις online τεχνολογίες

Η Eurolife εκπαιδεύει δωρεάν ασφαλιστές στις online τεχνολογίες

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της έμφασης στον ψηφιακό μετασχηματισμό στον χώρο των ασφαλειών, η Eurolife FFH, σε συνεργασία με τον φορέα καινοτομίας Found.ation, προχωρεί σε μια πρωτοπόρο εκπαιδευτική πρωτοβουλία της που απευθύνεται στο σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ανεξαρτήτως αν οι ασφαλιστές συνεργάζονται με τη Eurolife FFH. 

Αναγνωρίζοντας τον ρόλο των ψηφιακών μέσων στο σημερινό επαγγελματικό περιβάλλον, η Eurolife FFH και το Found.ation σχεδίασαν τo Eurolife Business Academy για να εκπαιδεύσουν τους ασφαλιστές του αύριο στις σύγχρονες online τεχνολογίες, με έμφαση στο πώς θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τη σχέση με τους πελάτες τους.

Το περιεχόμενο του Eurolife Business Academy εστιάζει στους τομείς της καινοτομίας, του ψηφιακού μετασχηματισμού, των νέων τεχνολογιών, όπως τα data analytics και το Artificial Intelligence, της απομακρυσμένης εργασίας, του digital marketing και των νέων καναλιών που δημιουργούν ευκαιρίες επαφής και επικοινωνίας με τους πελάτες. 

Με αφορμή το λανσάρισμα του Eurolife Business Academy, o Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife FFH, δήλωσε ότι «ο επαγγελματίας ασφαλιστής τού αύριο είναι εκείνος που αντιλαμβάνεται από σήμερα την αξία της τεχνολογίας και γι’ αυτό και προσφέρουμε το Eurolife Business Academy στο σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με στόχο να εξελίξουμε τις γνώσεις του επαγγελματία ασφαλιστή και μαζί να μετατρέψουμε τις ψηφιακές προκλήσεις σε δημιουργικές λύσεις που θα δώσουν παραπάνω ώθηση στον τρόπο που εργάζεται». Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όσους εγγραφούν, προκειμένου να αποκτήσουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Τα μαθήματα παραδίδονται ζωντανά online από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Found.ation, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τον θετικό αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών και να τις εφαρμόσουν στο επαγγελματικό πεδίο τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή