The Ellinikon: Η Lamda Development παρουσιάζει το λογότυπο του Ελληνικού

The Ellinikon: Η Lamda Development παρουσιάζει το λογότυπο του Ελληνικού

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το λογότυπο της επένδυσης παρουσίασε η Lamda Development, έξι ημέρες μετά τη μεταβίβαση του 100% των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» στην εταιρεία.

Όπως τονίζει η εταιρεία «το Ελληνικό αναπτύσσεται, εξελίσσεται, αποκτά ταυτότητα. Φως, θάλασσα, γη, στοιχεία που προσδιορίζουν την εθνική μας ταυτότητα και την τοπογραφία του Ελληνικού, αποτέλεσαν την έμπνευση για το νέο λογότυπο».

The Ellinikon: Η Lamda Development παρουσιάζει το λογότυπο του Ελληνικού-1
Το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του Αττικού ουρανού, το μοναδικό φως του Ελληνικού ήλιου, δίνουν χρώμα και ζωή στο «The Ellinikon». 

Όπως επισημαίνεται, οι εικαστικές γραμμές του λογοτύπου προέρχονται από ένα συνεχές μοτίβο με εικόνες, μνήμες, συναισθήματα, που σέβονται το παρελθόν, αγκαλιάζουν το παρόν, σχεδιάζουν το μέλλον και συνθέτουν τη μοναδική και διακριτή ταυτότητα του έργου του Ελληνικού.

«Το Ελληνικό προχωρά στην επόμενη μέρα, γίνεται μια πόλη ανοιχτή, βιώσιμη, ποιοτική, έξυπνη, η πόλη του μέλλoντός μας!», καταλήγει η Lamda Development.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή