Μεγάλη αύξηση χρηστών για το BOX της Cosmote

Μεγάλη αύξηση χρηστών για το BOX της Cosmote

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, 9.000 συνεργαζόμενα καταστήματα αριθμεί η υπηρεσία διαδικτυακής παραγγελίας φαγητού BOX της Cosmote, που συμπληρώνει ενάμιση χρόνο λειτουργίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, σε ένα χρόνο η εφαρμογή υπερδιπλασίασε τον τζίρο και τον αριθμό των χρηστών, με τις πωλήσεις στις αλυσίδες «Μασούτης» και «Κρητικός» (με τις οποίες συνεργάζεται) να καταγράφουν αύξηση 50%. Ενα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του BOX αφορά το πρόγραμμα επιβράβευσης, που προσφέρει εκπτώσεις και δωρεάν GB με κάθε χρήση του. Σε κάθε, δηλαδή, παραγγελία ή κατά τη χρήση της εφαρμογής (για κριτική πιάτου κ.τ.λ.), ο χρήστης μπορεί να συλλέξει πόντους και να τους εξαργυρώσει σε εκπτώσεις ή πακέτα GB από την Cosmote.

Δυναμική πορεία καταγράφουν οι παραγγελίες μέσω της εφαρμογής (σε περιβάλλον Android και iOS) και το www.box.gr, στα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός», με τις πωλήσεις να έχουν αυξηθεί κατά 50% από την αρχή της χρονιάς. Οι πελάτες του BOX μπορούν να παραγγείλουν τα ψώνια τους σε πάνω από 10.000 κωδικούς ανά αλυσίδα σούπερ μάρκετ με δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης, σε περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, σε τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Εκτός από σούπερ μάρκετ, το ΒΟΧ συνεργάζεται με καταστήματα μαναβικής, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία (κατηγορία «Φρέσκα Τρόφιμα»), όπως και με καταστήματα delicatessen, κάβες, βιολογικά προϊόντα, αλλά και ζαχαροπλαστεία (κατηγορία «Μάρκετ & Ψιλικά»). «Η πλατφόρμα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές και προχωρώντας σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης» όπως αναφέρει η Cosmote.

To BOX ξεκίνησε ως νέα υπηρεσία online delivery λίγο πριν εκπνεύσει το 2019 και ευνοήθηκε λόγω και της πανδημίας που εκδηλώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020. Υπακούει στη στρατηγική του ομίλου για τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων, μια «επιλογή που οδήγησε τον ΟΤΕ στο σήμερα», όπως ανέφερε, σε πρόσφατη τοποθέτησή του, ο chief financial officer του ομίλου, Μπάμπης Μαζαράκης. «Στον όμιλο ΟΤΕ, εδώ και χρόνια δουλεύουμε συνεχώς σε καινούργια projects και σε υπηρεσίες που θα μας πάνε στο μέλλον», σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή