Ελληνικό: Η παρουσίαση του ουρανοξύστη Marina Tower από τη Lamda Development

Ελληνικό: Η παρουσίαση του ουρανοξύστη Marina Tower από τη Lamda Development

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα, παρουσίασε η Lamda Development

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower του Ελληνικού, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα, παρουσίασε η Lamda Development.

Είναι η πρώτη από μια σειρά διαδικτυακές παρουσιάσεις που εγκαινιάζει η εταιρεία, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τον σχεδιασμό του εμβληματικού έργου του Ελληνικού και την πορεία των εργασιών ολοκλήρωσης των επί μέρους παρεμβάσεων.

Ο παραθαλάσσιος Marina Tower θα κατασκευαστεί σε περιοχή με χρήσεις αμιγούς κατοικίας και θα έχει ύψος ως 200 μέτρα -είναι ο πρώτος ουρανοξύστης με ύψος μεγαλύτερο των 150 μ. στην Ελλάδα- και επιφάνεια δόμησης περίπου 45.000 τ.μ. Σύμφωνα με την εταιρεία, εντάσσεται στα έργα της πρώτης πενταετίας του χρονοδιαγράμματος και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η ζήτηση διαμερισμάτων-φιλέτων, τα οποία αναμένεται να παραδοθούν ως τα μέσα της τρέχουσας δεκαετίας, είναι ήδη μεγάλη τόσο από Έλληνες όσο και από κατοίκους του εξωτερικού.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Ελληνικό: Οι τιμές των διαμερισμάτων στους ουρανοξύστες της Lamda Development

Το έργο ύψους 8 δισ. ευρώ έχει συνολική έκταση 6.200.000 τ.μ. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη δημιουργία του διεθνούς εμβέλειας μητροπολιτικού πάρκου (2.000.000 τ.μ.), μιας πρότυπης πόλης, ενός μεγάλου δικτύου πεζόδρομων και ποδηλατόδρομων που ξεπερνά τα 50 χλμ. καθώς και στην ανάδειξη του παράκτιου μετώπου, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή