Συμφωνία Nova με Intracom Telecom για ασύρματα δίκτυα

Συμφωνία Nova με Intracom Telecom για ασύρματα δίκτυα

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην υπογραφή συμφωνίας με τη Nova, πάροχο επιχειρηματικών λύσεων και υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, broadband internet, σταθερής τηλεφωνίας και ενέργειας, προχώρησε η Intracom Telecom που αποτελεί διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων. Η συμφωνία έχει ως αντικείμενο την προμήθεια προηγμένου εξοπλισμού ασύρματου δικτύου πρόσβασης που περιλαμβάνει τα συστήματα WiBAS™, OmniBAS™, UltraLink™ και την πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου uniMS™.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αναζητώντας λύσεις και τεχνολογίες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ευρυζωνική πρόσβαση, ειδικά κατασκευασμένες για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, η Nova επένδυσε στις μικροκυματικές (MW) και χιλιοστομετρικές (mmWave) οικογένειες προϊόντων της Intracom Telecom για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών της πελατών.

Η επιλογή τόσο της τεχνολογίας αυτής όσο και των κορυφαίων προϊόντων αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επένδυσης της Nova για την επέκταση, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της χωρητικότητας του δικτύου της. Ιδιαίτερα καθώς ο πάροχος, μετά την εξαγορά του από τη United Group, σκοπεύει να διεισδύσει δυναμικότερα στην αγορά των υπηρεσιών προηγμένων δεδομένων. Η επιλογή της Intracom Telecom από τη Nova έγινε έπειτα από διεθνή διαγωνισμό.

Το ασύρματο δίκτυο της Nova εξασφαλίζει ισχυρή και ταχεία διάθεση υπηρεσιών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες. Η Intracom Telecom παρέχει στη Nova μια ποικιλία πλατφορμών, ανάλογα με την τοπολογία και την ταχύτητα σύνδεσης. Επίσης, η Nova ανέθεσε στην Intracom Telecom να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης με τη σύναψη σχετικής συμφωνίας (SLA).

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία μας με την Intracom Telecom προκειμένου να παρέχουμε ασφαλείς, αποδοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στους εταιρικούς μας πελάτες, μέσω της υιοθέτησης κατάλληλων και οικονομικά αποδοτικών τεχνολογιών» δήλωσε ο Νίκος Ξανθόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Business Product & Presales στη Nova.

«Η Intracom Telecom προμηθεύει τη Nova με καινοτόμα προϊόντα από το 2016 και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεχίζουμε την έμπιστη και μακροχρόνια συνεργασία μας μαζί της. Η εταιρεία μας θα παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία θα παρέχουν υψηλή ευρυζωνική πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, υποστηρίζοντας έτσι την ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου της Nova», τονίζει ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή