Εικονικός περίπατος στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τη Marina Galleria
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εικονικός-περίπατος-στο-παράκτιο-μέτ-561438310

Εικονικός περίπατος στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τη Marina Galleria

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria, του νέου εμπορικού πόλου που θα δημιουργηθεί στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, και το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού παρουσιάστηκαν την Τρίτη 20 Ιουλίου από την Lamda Development. Είναι η δεύτερη από μια σειρά διαδικτυακές παρουσιάσεις που πραγματοποίησε η εταιρεία, με στόχο την έγκυρη και συνεχή ενημέρωση των πολιτών για τον σχεδιασμό του εμβληματικού έργου του Ελληνικού και την πορεία εργασιών των επιμέρους παρεμβάσεων που σταδιακά δρομολογούνται.

Δείτε τη Διαδικτυακή Παρουσίαση του Παράκτιου Μετώπου & της Marina Galleria:

Το παράκτιο μέτωπο εκτείνεται σε μήκος 3,5 χλμ. και περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας παραλίας μήκους 1,2 χλμ. Από τη μια πλευρά της παραλίας σχεδιάζεται να βρίσκονται οι κατοικίες και δίπλα τους η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα και από την άλλη πλευρά, στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, θα ανεγερθεί το δεύτερο ξενοδοχείο.

Εικονικός περίπατος στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τη Marina Galleria-1

Στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά θα κατασκευαστεί και το συγκρότημα καταστημάτων Marina Galleria, ένας εμπορικός χώρος με μαγαζιά και χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας, για το οποίο οι πρώτες ενδείξεις ενδιαφέροντος από εμπορικά brands είναι ιδιαίτερα θετικές. Και τα δύο έργα, που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, εντάσσονται στο πενταετές πλάνο της Lamda Development για την ανάπλαση του Ελληνικού. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν μεταξύ άλλων το εμπορικό κέντρο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, που θα έχει χαρακτήρα ενός υβριδικού mall νέας γενιάς με πολλούς εξωτερικούς χώρους και σχεδιασμό φιλικό προς το περιβάλλον, το Μητροπολιτικό πάρκο που θα αποτελέσει το πράσινο ορόσημο του Ελληνικού, ο παραθαλάσσιος οικισμός, το τουριστικό συγκρότημα και το καζίνο και φυσικά ο πύργος κατοικιών Marina Tower.

Το πρωτοποριακό έργο, ύψους 8 δισ. ευρώ και συνολικής έκτασης 6.200.000 τ.μ., αποτελεί τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη και φιλοδοξεί να γίνει η ατμομηχανή ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Η Lamda Development θα εξακολουθήσει την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών και τον σχεδιασμό νέων παρεμβάσεων μέσω των ενημερωτικών webinars που θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή