Στο efood εργάζεσαι όσο θέλεις και όποτε θέλεις!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
στο-efood-εργάζεσαι-όσο-θέλεις-και-όποτε-θέ-561439507

Στο efood εργάζεσαι όσο θέλεις και όποτε θέλεις!

Η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα αναζητά 4.000 διανομείς, προσφέροντας ένα ανταγωνιστικό και καινοτόμο μοντέλο συνεργασίας.

Θέλεις να εργάζεσαι όσο θέλεις και όποτε θέλεις; Να καθορίζεις εσύ τις ώρες και τις ημέρες που επιθυμείς να δουλέψεις, να επιλέγεις την περιοχή της βάρδιάς σου και να υπολογίζεις με ακρίβεια το εισόδημά σου; Με το efood μπορείς!

Στο efood εργάζεσαι όσο θέλεις και όποτε θέλεις!-1

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, που μετράει ήδη στο δυναμικό της 2.000 διανομείς για την υπηρεσία delivered by efood, τριπλασιάζει τον στόλο της μέχρι το τέλος του 2021 και αναζητεί νέους συνεργάτες. Aριθμώντας ήδη 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις ανά την Ελλάδα και με την προσθήκη της υπηρεσίας efood market που συνεχώς μεγαλώνει, οι ανάγκες της εταιρείας σε προσωπικό αυξάνονται. Σύντομα, η υπηρεσία delivered by efood θα πλαισιωθεί από 6.000 διανομείς που θα έχουν τη δυνατότητα είτε να εργαστούν με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο που λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες μέσω του νέου καινοτόμου μοντέλου που εισάγει το efood. Σύμφωνα με αυτό, χωρίς περιορισμούς και δεσμευτικές προϋποθέσεις, η αμοιβή θα διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας, εξασφαλίζοντας στους ενδιαφερόμενους δυνατότητα προσωπικού προγραμματισμού, ελευθερία και ανταγωνιστικές απολαβές.

Στο efood εργάζεσαι όσο θέλεις και όποτε θέλεις!-2

Βασικό πλεονέκτημα του νέου μοντέλου συνεργασίας της εταιρείας, η οποία μετρά 10 χρόνια ενεργούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, η απόλυτη ευελιξία που προσφέρει στους συνεργάτες της. Η αμοιβή σου θα πραγματοποιείται ανά παραγγελία και θα διαμορφώνεται με βάση τον όγκο των παραγγελιών που εξυπηρετείς αλλά και τις διανυόμενες χιλιομετρικές αποστάσεις, ενώ θα απολαμβάνεις πρόσθετη αμοιβή απόδοσης ανά μήνα και πρόσθετη αμοιβή ανάλογα με την απόσταση που καλύπτεις. Όσο περισσότερες και μεγαλύτερες διανομές, τόσο μεγαλύτερες οι απολαβές σου! Η εταιρεία θα σου παρέχει επαγγελματικό εξοπλισμό και ενδυμασία και εσύ θα ξέρεις ανά πάσα στιγμή ποια θα είναι η αμοιβή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες σου.

Στο efood εργάζεσαι όσο θέλεις και όποτε θέλεις!-3

Και επειδή το efood είναι οι άνθρωποί του που βρίσκονται πάντα στη διάθεση του καταναλωτή, η εταιρεία επιβραβεύει τους ανθρώπους της στην πράξη. Έτσι, ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο, και συγκεκριμένα για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, προχωρά σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100 ευρώ σε κάθε διανομέα που θα ολοκληρώσει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα. Γιατί κάθε μέρα στο efood είναι κέρδος!

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας του efood με ένα κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://riders.e-food.gr/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή