ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΗΡΩΝ με Volvo Car Hellas στην ηλεκτροκίνηση

Δύο νέα προγράμματα για τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς κατόχους ή χρήστες αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων

Συνεργασία ΗΡΩΝ με Volvo Car Hellas στην ηλεκτροκίνηση

Τις δυνάμεις τους στην αγορά της ηλεκτροκίνησης ενώνουν η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ και η εταιρεία εισαγωγής αυτοκινήτων Volvo Car Hellas. Η ΗΡΩΝ, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε, δημιούργησε δύο ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας για τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς κατόχους ή χρήστες αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων Volvo. Πρόκειται για τα δύο νέα προγράμματα δωδεκάμηνης διάρκειας, με την ονομασία EcoDrive Home Volvo Electric και EcoDrive Home Volvo plug-in, τα οποία απευθύνονται σε πελάτες της ΗΡΩΝ και προσφέρουν δωρεάν φόρτιση των Volvo αυτοκινήτων τους για ένα ολόκληρο χρόνο, κάνοντας παράλληλα χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Παράλληλα, με την υποστήριξη της Engie, της εταιρείας πώλησης και εγκατάστασης ηλεκτρικών φορτιστών, η ΗΡΩΝ προσφέρει στους κατόχους αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων Volvo ειδικές προνομιακές τιμές για τις υπηρεσίες εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και συντήρησης των φορτιστών που προτείνονται από τη Volvo για τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις ή τον χώρο κατοικίας τους. Επιπλέον, το δίκτυο φόρτισης των αυτοκινήτων Volvo θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο με αντίστοιχη υποδομή στο δίκτυο επίσημων διανομέων και επισκευαστών της Volvo Car Hellas. Προτεραιότητα του ομίλου ΗΡΩΝ, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, «είναι η προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα. Τα πρωτοποριακά προγράμματά του δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες του να καταναλώνουν καθαρή ενέργεια, προσεγγίζοντας την ενεργειακή ανεξαρτησία και την 
“πράσινη” μετακίνηση».

Η Volvo, με σταθερά ηγετική θέση στον τομέα της οδικής ασφάλειας, αναγνωρίζει ότι η βιωσιμότητα είναι εξίσου σημαντική για την προστασία της ανθρώπινης ζωής: «Η κλιματική αλλαγή είναι για εμάς η απόλυτη δοκιμή ασφαλείας», αναφέρει χαρακτηριστικά η σουηδική εταιρεία, επικεντρώνοντας τη στρατηγική της στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος μέσα από μια σειρά ριζικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητάς της.

Σε μόλις τέσσερα χρόνια από σήμερα, το 2025, η Volvo στοχεύει το 50% των πωλήσεών της παγκοσμίως να προέρχεται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υπόλοιπο από υβριδικά. Μέχρι το 2040 η εταιρεία φιλοδοξεί να είναι κλιματικά ουδέτερη σε όλο το εύρος λειτουργίας της.