Δημιουργήστε το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος με τις λύσεις e-commerce της Εθνικής Τράπεζας

Δημιουργήστε το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος με τις λύσεις e-commerce της Εθνικής Τράπεζας

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν νομίζετε πως η δημιουργία e-shop για την επιχείρηση σας απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού και κοστίζει ακριβά… τότε μάλλον δεν έχετε ενημερωθεί σχετικά με την νέα πλατφόρμα e-Simplify, η οποία αποτελεί μέρος των ολοκληρωμένων λύσεων e-commerce της Εθνικής Τράπεζας. Ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο εργαλείο, το e-Simplify σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος, να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να διαχειρίζεστε τις πωλήσεις σας με ασφάλεια και ευελιξία.

Δημιουργήστε το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος με τις λύσεις e-commerce της Εθνικής Τράπεζας-1

Η πανδημία άλλαξε τις καταναλωτικές συνήθειες όλων μας, κάνοντας μας να στραφούμε προς το ίντερνετ για να προμηθευτούμε αγαθά που δεν ήταν διαθέσιμα ή να ψωνίσουμε με ασφάλεια αποφεύγοντας το συνωστισμό στα συμβατικά καταστήματα. Καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές των νεότερων αλλά και μεγαλύτερων γενιών πραγματοποιούν τις αγορές τους online, οι διαδικτυακές πωλήσεις συνιστούν αφενός σημαντική παράμετρο για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης και αφετέρου μια ευκαιρία να ενισχύσει τις πωλήσεις και τον τζίρο της διευρύνοντας το πελατολόγιο της. Σταδιακά, η online παρουσία μετατρέπεται από επιλογή σε αναγκαιότητα για κάθε επιχειρηματία. Σε αυτήν την ανάγκη απαντά η Εθνική Τράπεζα με την ολοκληρωμένη σειρά λύσεων e-commerce, που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Δημιουργήστε το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος με τις λύσεις e-commerce της Εθνικής Τράπεζας-2

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου της Εθνικής απευθύνονται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να αυξήσουν τις εξ αποστάσεως πωλήσεις τους προσφέροντας συγχρόνως στους πελάτες τους τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης. Αρχικά, όσοι επιχειρηματίες δεν διαθέτουν e-shop το δημιουργούν άμεσα και απλά με τη βοήθεια της πλατφόρμας e-Simplify. Τώρα μπορούν πλέον να δέχονται online παραγγελίες υποστηρίζοντας όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές και prepaid κάρτες των διεθνών σχημάτων. Επιπλέον, μέσω του e-Simplify μπορούν να ελέγχουν και να διαχειρίζονται τις παραγγελίες τους ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο, να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα αποθέματα των προϊόντων τους, να επιλέγουν τον τρόπο αποστολής των παραγγελιών τους, να ορίζουν τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων τους, να τροποποιούν την πολιτική επιστροφών και απορρήτου, να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στα social media κ.α.

Δημιουργήστε το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος με τις λύσεις e-commerce της Εθνικής Τράπεζας-3

Περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο των προσφερόμενων λύσεων e-commerce της Εθνικής Τράπεζας μπορείτε να δείτε εδώ. Μπορείτε, επιπλέον, να καλέσετε στο τηλ. 210-95.03.600, να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή να απευθυνθείτε στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας με το οποίο συνεργάζεστε.

Δείτε το παρακάτω video με αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία του e-shop σας:

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή