Cartabianca: η συσκευασία θέλει τέχνη 
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
cartabianca-η-συσκευασία-θέλει-τέχνη-561545221

Cartabianca: η συσκευασία θέλει τέχνη 

Υψηλή ποιότητα, αειφόρες πρακτικές, καινοτόμες λύσεις και προϊόντα από την ελληνική ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο του packaging.

Όσες ιστορίες έχει να αφηγηθεί ένα προϊόν, άλλες τόσες εμπνέει η συσκευασία του και όσα συναισθήματα γεννά ένα brand, άλλα τόσα υπόσχεται η συσκευασία για το περιεχόμενό της. Η ποιότητά του αντικατοπτρίζεται στην τσάντα, στο κουτί και στο χαρτί αφής που το τυλίγει. Το packaging είναι η πρώτη επαφή του καταναλωτή με το προϊόν.  

Πίσω από κάθε μοναδική συσκευασία, βρίσκεται η Cartabianca. Ηγέτιδα στον χώρο, δημιουργεί ολοκληρωμένες custom λύσεις, σε συνεννόηση με τον πελάτη. Χωρίς περιορισμούς σε υλικά, χρώματα, επεξεργασίες και διαστάσεις, παράγει συσκευασίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης και αναδεικνύουν τα προϊόντα της, είτε πρόκειται για φυσικά είτε για ηλεκτρονικά καταστήματα. Από χειροποίητες τσάντες, υφασμάτινες θήκες και χαρτιά αφής, μέχρι βιομηχανοποιημένες τσάντες, κονκάρδες ρούχων, κρεμάστρες, κουτιά, e-commerce συσκευασίες και αυτοκόλλητα, η Cartabianca γνωρίζει όσο κανείς την τέχνη της συσκευασίας και στέκεται στο πλευρό των πιο αγαπημένων brand της αγοράς, σχεδιάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και παράγοντας πλήρη πακέτα συσκευασίας για τους πελάτες της.  

Cartabianca: η συσκευασία θέλει τέχνη -1

Η πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής της Cartabianca, εξασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της, η διαρκής υποστήριξη του πελάτη σε όλα τα επίπεδα αλλά και οι γρήγορες και συνεπείς παραδόσεις, συμπληρώνουν την εμπειρία Cartabianca. Υπεύθυνη περιβαλλοντικά και πιστή στο όραμα για έναν καλύτερο πλανήτη, ενσωματώνει επίσης στην παραγωγική φιλοσοφία της τις αρχές της αειφορίας με προϊόντα που φέρουν τη διεθνή πιστοποίηση FSC, η οποία εξασφαλίζει ότι η διαχείριση των δασών για την παραγωγή πρώτων υλών συσκευασίας πραγματοποιείται με ορθό τρόπο.   

Όμως οι σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς επιβάλλουν πρωτοπορία σε όλα τα επίπεδα. Καινοτομία θα πει τόλμη, νέες ιδέες και πρακτικές. Έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι επιχειρήσεις μπορούν να παραγγείλουν ηλεκτρονικά τις συσκευασίες τους μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει δημιουργήσει η Cartabianca, απαντώντας στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.  

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα συσκευασίας εδώ μόνο με ένα κλικ.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή