ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παράδοση αυθημερόν σε τρεις πόλεις από «ΑΒ»

Σε τρεις πλέον πόλεις είναι διαθέσιμη η δυνατότητα παράδοσης την ίδια ημέρα για παραγγελίες που γίνονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΑΒ Βασιλόπουλος», με την εν λόγω υπηρεσία, μάλιστα, να παρέχεται προσωρινά δωρεάν.

Παράδοση αυθημερόν σε τρεις πόλεις από «ΑΒ»

Σε τρεις πλέον πόλεις είναι δια-θέσιμη η δυνατότητα παράδοσης την ίδια ημέρα για παραγγελίες που γίνονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΑΒ Βασιλόπουλος», με την εν λόγω υπηρεσία, μάλιστα, να παρέχεται προσωρινά δωρεάν. Συγκεκριμένα, η δυνατότητα παράδοσης την ίδια ημέρα ισχύει για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα, κάτι στο οποίο έγινε ειδικά αναφορά κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ahold Delhaize, όπου ανήκει η «ΑΒ Βασιλόπουλος, για το τρίτο τρίμηνο του 2021. Αλλωστε ο όμιλος δίνει πολύ μεγάλο βάρος στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, οι οποίες κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021 διαμορφώθηκαν σε 2,29 δισ. ευρώ και στο εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2021 σε 7,42 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 29,1% και 51,6% σε σύγκριση με τα αντίστοιχα διαστήματα του 2020.

Συνολικά οι πωλήσεις της Ahold Delhaize διαμορφώθηκαν στο τρίτο τρίμηνο του 2021 σε 18,54 δισ. ευρώ, ενισχυμένες κατά 4,6%, και στο εννεάμηνο σε 55,45 δισ. ευρώ, ενισχυμένες κατά 4,3%. Ειδικά στην Ευρώπη, όπου υπάγεται και η δραστηριότητα της «ΑΒ Βασιλόπουλος», οι πωλήσεις το τρίτο τρίμηνο διαμορφώθηκαν σε 7,04 δισ. ευρώ και στο εννεάμηνο σε 22,09 δισ. ευρώ.

Στα αποτελέσματα δεν αναφέρονται ξεχωριστά οι επιδόσεις της «ΑΒ Βασιλόπουλος». Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι αναφέρεται πως στην Ελλάδα οι δραστηριότητες του ομίλου είχαν να αντιμετωπίσουν κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021 πρόσθετες διαταραχές από τις πυρκαγιές που έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας.